Gamze Sakallıoğlu cinayetinde anne ve baba canlı yayında gözaltına alındı

Bodrum'da , annesi tarafından yatağında boynu kırık bir şekilde ölü bulunan 17 yaşındaki Gamze'nin ailesi kızlarının cinayetinin aydınlatılması için TV yayınına çıktı. Gamze'nin ölümünün ardından gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan anne ve baba katıldıkları TV programında yeni delillerin ortaya çıkmasının ardından stüdyoya gelen ekipler tarafından bir kez daha gözaltına alındı.
Ersin Küçükbarak
|
26 Ekim 2022, Çarşamba - 09:45
Gamze Sakallıoğlu cinayetinde anne ve baba canlı yayında gözaltına alındı

Geçen 24 Ocak’ta Mazı Mahallesi Çocuk Mezarlığı mevkisinde ailesi ile birlikte yaşayan 17 yaşındaki lise öğrencisi Gamze Sakallıoğlu, yatağında annesi tarafından ölü bulundu. Otopsi sonucunda Gamze’nin boyun kemiğinde kırık tespit edilmesi üzerine anne ve babası gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Soruşturma kapsamında yakınlarının da ifadesi alındı.

Anne ve baba TV'ye çıktı

4 çocuklarından en küçüğünün esrarengiz bir şekilde ölü bulunması nedeniyle gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen anne Turcen ve baba Mehmet Halil Sakallıoğlu, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Anne ve baba, aylar sonra adli kontrolle serbest kaldı. Çift, cezaevinden çıktıktan sonra ulusal bir televizyon kanalında yayınlanan programa çıkarak çocuklarının katilinin bulunmasını istedi.

Anne ve baba Bodrum'a getirildi

Aylarca programa katılan Sakallıoğlu çifti hakkında yeni elde edilen deliller sebebiyle gözaltı kararı çıkarıldı. Çift, TV programdan sonra tekrar gözaltına alındı.
Sakallıoğlu çifti Bodrum’a getirilerek sağlık kontrolünden geçirildikten sonra karakola götürüldü.

6 akraba ve erkek arkadaşı da gözaltına alındı

Sakallıoğlu çifti ile birlikte Gamze’nin ağabeyi M.S., yengesi N.S., amcası E.S., kuzeni G.S. ve erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen R.K. Bodrum’da, ablası F.K. ile eniştesi D.K. Milas’ta gözaltına aldı. Karakola götürülen 9 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1870899/gamze-sakallioglu-cinayetinde-anne-ve-baba-canli-yayinda-gozaltina-alindi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.