Erdoğan, "Yılbaşından itibaren somut neticeler göreceğiz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Hasankeyf-Gercüş Tüneli Açılış Töreni'ne canlı bağlantı ile katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Türkiyeyi küresel krizden ayrıştırma ve hedeflerine doğru yoluna devam ettirme çabamızın somut neticelerini yılbaşından itibaren daha iyi göreceğiz." dedi.
Onur Çetinkaya
|
08 Kasım 2022, Salı - 14:40
Erdoğan, "Yılbaşından itibaren somut neticeler göreceğiz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hasankeyf-Gercüş Tüneli Açılış Töreni'ne Beştepe'den canlı bağlantı ile katıldı.

2.5 yılda 910 milyon liralık yatırımla 39.4 kilometrelik bağlantı yolunun tamamlandığını belirten Erdoğan ekonomiye dair de mesajlar verdi.

Cumhuriyetimizin ilk yüzyılını kapatıp ikinci yüzyılını açmaya hazırlanıyoruz diye konuşan Erdoğan," 2023'te Türkiye yüzyılı ahdimizin etrafında kenetlenerek ülkemizi dünyada hak ettiği yere taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

"Dünya kriz biz fırsat konuşuyoruz"

Herkes küçülmeden konuşurken biz büyümeden bahsediyoruz. Gelişmiş ülkeler dahi kaos içindeyken biz gözümüzü fırsatlara dikiyoruz ifadelerine yer veren Cumhurbaşkanı, "Ülkemizin tamamını kalkındırarak, zenginleştirerek, büyüterek dünyanın en gelişmiş ilk 10 ülkesi arasındaki yerini alması için mücadele ediyoruz'' dedi.

"Yılbaşından itibaren somut neticeler göreceğiz"

Türkiye'yi küresel krizden ayrıştırma konusundaki somut neticelerini yılbaşından itibaren daha net görüşmeye başlanacağını bir kez daha vurgulayan Erdoğan,"Atalarımızın sabırla koruk helva olur sözüne kararlıkla umutla işimize bakacak, vizyonlarımızın altını dolduracağız. " ifadesini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1917788/erdogan-yilbasindan-itibaren-somut-neticeler-gorecegiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.