İmamoğlu, "Saksılara suç bulmak değil de saksıları bir arada çalıştırmak lazım"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün İstiklal Caddesinde yaşanan hain terör saldırısının ardından bugün cadde üzerinde bulunana esnafı ziyaret etti. İmamoğlu ziyaret sırasında yaşanan terör olayının ardından beton saksıların banklarının sökülmesiyle ilgili de konuştu. İmamoğlu, "Saksılara suç bulmak değil de saksıları bir arada çalıştırmak lazım" ifadelerini kullandı.
Onur Çetinkaya
|
14 Kasım 2022, Pazartesi - 11:13
İmamoğlu, "Saksılara suç bulmak değil de saksıları bir arada çalıştırmak lazım"

İstanbul, Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde dün bombalı saldırı düzenlendi. Hain saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti, 81 kişi de yaralandı. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaşanan terör saldırısının ardından esnafa moral vermek için İstiklal Caddesi'ne gitti.

Açıklamalarda bulunan İBB Başkanı, saldırı sonrası kaldırılan beton saksılar üzerinden konuştu.

"Saksılara suç bulmak değil de saksıları bir arada çalıştırmak lazım"

Birlik ve beraberlik mesajı veren İmamoğlu, "Açıkcası şu anda bu bir konu mudur? Konuşulmalı mıdır? Çok üzücü. Biz bu günlerde bir arada olmalıyız. Ama kalkıp da bir saksıya kusur bulma kafası, doğru bir kafa değil. Yani akşam buna müdahale etmek, ilk işmiş gibi buna bakmak doğru bir kafa değil. Bir arada, ortak bir tavırla saksılara göz koymak değil de saksılara suç bulmak değil de saksıları çalıştırmak lazım" ifadelerine yer verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1932047/imamoglu-saksilara-suc-bulmak-degil-de-saksilari-bir-arada-calistirmak-lazim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.