AK Parti Sözcüsü Çelik: "Ermenistan ateşle oynuyor"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırısını şiddetle kınadı.
Büşra Bayrak
|
27 Eylül 2020, Pazar - 12:04
AK Parti Sözcüsü Çelik: "Ermenistan ateşle oynuyor"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Ermenistan'ın Azerbaycan topraklarına saldırısını "hukuk tanımaz bir provokasyon" olarak niteledi.

"Türkiye Azerbaycan'ın yanındadır... Ermenistan ateşle oynuyor ve bölge barışını tehdit ediyor" diyen Çelik, uluslararası toplumu insanlık suçu işleyen Ermenistan’a karşı sesini yükseltmeye çağırdı.

Ömer Çelik, açıklamasında şunları söyledi:

"Ermenistan’ın Azerbaycan’a saldırısını şiddetle kınıyoruz"

"Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırısını şiddetle kınıyoruz. Ermenistan bir kere daha hukuk tanımaz bir provokasyon gerçekleştirdi. Ermenistan’a bağlı katliam şebekeleri bu saldırılarla insanlık suçu işliyor Ermenistan’a karşı uluslararası toplum sesini yükseltmelidir."


"Uluslararası toplum Ermenistan’ı mahkum etmelidir"

"Türkiye Azerbaycan'ın yanındadır... Ermenistan ateşle oynuyor ve bölge barışını tehdit ediyor. Bu saldırılar Ermenistan’ın uluslararası hukuku tanımadığını bir kere daha gösterdi. Uluslararası toplum Ermenistan’ı mahkum etmelidir."

"Türkiye, Azerbaycan'ın yanında olmaya devam edecek"

Türkiye bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da Azerbaycan'ın yanında olmaya devam edecektir. Saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

http://www.ankaramasasi.com/haber/197683/ak-parti-sozcusu-celik-ermenistan-atesle-oynuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.