Alperen Ocakları'ndan İslam'a saldıranlara cevap!

Alperen Ocakları Genel Başkanı Avukat Samet Bağcı, 6 yaşında evlendirildiği iddiasında bulunan Hatice Kübra Gümüşel üzerinden İslam'a ve Müslümanlara saldıranlara cevap verdi.
Mevlüt Peker
|
09 Aralık 2022, Cuma - 00:13
Alperen Ocakları'ndan İslam'a saldıranlara cevap!

Hiranur Vakfı Başkanı Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı Hatice Kübra Gümüşel'in "6 yaşında evlendirildiği" iddiası üzerinden Allah'a, Peygamber'e, İslam'a ve Müslümanlara saldıranlara en sert tepki Alperen Ocakları Genel Başkanı Avukat Samet Bağcı'dan geldi.

Alperen Ocakları Genel Başkanı Bağcı, "Bizler çocuklarını diri diri gömen bir zihniyete kesin olarak karşı koyan; çocuklarımıza karşı şefkati, sevgiyi ve hoşgörüyü Peygamberimiz’den öğrenen; Kadınları ise Allah’ın bir emaneti olarak gören müslüman Türk evlatlarıyız. " ifadelerini kullanarak şu uyarıda bulundu:

"İslamiyet sancağı altına gizlenip harama uzananlar ve mal bulmuş mağribe gibi bunları gerekçe göstererek Allah’a düşmanlık eden herkesi açıkça uyarıyoruz. Herkes aklını başına alsın! İnandığımız değerleri istismar edip sapkınlık içinde olanlar, kurt sürüsünde olup da posta saklanmış çakallar ve Hakk’ın davasına zarar veren alçaklar bilsinler ki, Allah’ın davası sahipsiz değildir. Bugüne Kadar çiğnenmedi namus, Bu vakitten sonra da çiğnenmeyecek!"

http://www.ankaramasasi.com/haber/1995468/alperen-ocaklarindan-islama-saldiranlara-cevap
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.