Beşiktaş'tan Fas'a Romain Saiss mesajı

Dünya Kupası'nda ilk defa yarı finale çıkan Afrikalı takım olan Fas Milli Takımı'nın yıldızlarından Romain Saiss için kulübü Beşiktaş özel bir talepte bulundu. Portekiz maçında sakatlanarak oyundan alınan Saiss için Beşiktaş, Fas'tan Fransa maçında oyuncularının oynatılmamasını istedi.
Ersin Küçükbarak
|
14 Aralık 2022, Çarşamba - 15:18
Beşiktaş'tan Fas'a Romain Saiss mesajı

Fas, FIFA 2022 Dünya Kupası’nın en büyük sürprizine imza attı.

Grup maçlarını Kanada, Belçika ve Hırvatistan’ın önünde lider tamamlayan Fas, son 16 turunda İspanya çeyrek finalde ise Portekiz’i devirdi.

Bütün maçlarda Fas kalesinde sadece bir gol gördü.

Bu başarıda tanıdık bir ismin, Beşiktaş’ın Faslı stoperi Romain Saiss’in de kuşkusuz payı var.

Ancak yıldız oyuncu Portekiz ile karşılaştıkları çeyrek final maçının 57. dakikasında sakatlanarak sedyeyle oyundan çıktı.

Bu siyah beyazlı kulübü telaşlandırdı.

Romain Saiss, Beşiktaşlı yetkililerle ile yaptığı görüşmede ciddi bir sakatlığı olmadığını ve Süper Lig'de maç kaçırmayacağını söyledi.

TRT Spor'un haberine göre; Beşiktaş, Romain Saiss için Fas'a Fransa maçında özel bir talepte  bulundu.

Beşiktaş sağlık heyeti, adalesinde hafif yırtık olan Saiss'le konuştuktan sonra hem futbolcuya hem de Fas milli takım doktorlarına Fransa maçında oynamaması yönündeki isteğini iletti.

Süper Lig'den Dünya Kupası'na giden isimler için FIFA'dan en fazla ücret alacak takım Romain Saiss'in aldığı süre nedeniyle Beşiktaş olacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2002800/besiktastan-fasa-romain-saiss-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.