Yavuz Altun: "Zincir marketler indirime gidecek"

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Perakende Komitesi Başkanı Yavuz Altun "Enflasyondaki düşüşe paralel olarak perakende fiyatlar da düşecek. Komite başkanı olarak zincir marketlerle görüştüm, hepsi fiyatlarda indirime gideceğini teyit etti. Sektör olarak halkımıza verebileceğimiz tüm desteği sunacağız" dedi.
Ankara Masası
|
05 Ocak 2023, Perşembe - 09:23
Yavuz Altun: "Zincir marketler indirime gidecek"

İTO Perakende Komitesi Başkanı ve Happy Center Marketleri CEO'su Yavuz Altun, vatandaşı sevindirecek bir açıklama yaptı.

Yavuz, Happy Center olarak yeni yılla birlikte gıda ve gıda dışı ürünlerde etiket fiyatlarını yüzde 10 ile 20 arasında düşürdüklerini; et ve süt ürünlerinde ise arza bağlı olarak ilerleyen süreçte indirim yapabileceklerini söyledi.

Altun, "Enflasyondaki düşüşe paralel olarak perakende fiyatlar da düşecek. Komite başkanı olarak zincir marketlerle görüştüm, hepsi fiyatlarda indirime gideceğini teyit etti. Sektör olarak halkımıza verebileceğimiz tüm desteği sunacağız" dedi.

Peş peşe indirim haberi

ŞOK Marketler de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, ocak ayı boyunca bin üründe fiyatları sabitlediğini duyurmuştu. Migros da dün yaptığı açıklamada çok sayıda üründe indirime gittiğini duyurdu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2045366/yavuz-altun-zincir-marketler-indirime-gidecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.