Ahmet Davutoğlu'ndan vekilleri uyaran Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eleştiri

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, grup toplantısında vekilleri uyaran Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirirken "Ehliyet ve şahsiyet sahibi kadrolardan toplanamayan milletvekili grubuna kadar düşmüşsün" ifadelerini kullandı
Ankara Masası
|
01 Şubat 2023, Çarşamba - 15:05
Ahmet Davutoğlu'ndan vekilleri uyaran Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eleştiri

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin grup toplantısında genel kurula gerekli katılım sağlamak konusunda uyaran Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı.

Davutoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

" Erdoğan, ehliyet ve şahsiyet sahibi kadrolardan toplanamayan milletvekili grubuna kadar düşmüşsün. Kendi grubunu toplamakta bile acziyet gösteren bir genel başkan, altı liderin ekipleriyle birlikte sergiledikleri ortak çalışma kültürünü ve disiplinini anlayamaz."

"Hakkımı helal etmiyorum"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında milletvekillerine yönelik TBMM'deki genel kurul toplantılarına gerekli katılımı sağlamak konusunda uyarmış "Bu millet kendi kasasından maaşı veriyor ve bu maaşla, milletvekili arkadaşlarımız bu görevi yapıyor. Genel Kurul'da eğer yoklamalarda benim milletvekili arkadaşlarım bulunmazsa bu millet hakkını sizlere helal etmez. Kim gelmediyse ben de hakkımı helal etmiyorum. Bu sıradan bir olay değil. Eğer milletvekili adayı olmuşsan burada görevini hakkıyla yerine getireceksin. Aldığınız maaşlar haramdır, bunu da böyle bilin." ifadelerini kullanmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2065388/ahmet-davutoglundan-vekilleri-uyaran-cumhurbaskani-erdogana-elestiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.