Ankara Kent Konseyi'nden 'deprem farkındalık' programı

Başkent, Kent Konseyleri Birliği'nin deprem için farkındalık programına ev sahipliği yapacak.
Ersin Küçükbarak
|
15 Mart 2023, Çarşamba - 16:57
Ankara Kent Konseyi'nden 'deprem farkındalık' programı

'Türkiye’de Deprem Gerçeği, Kriz Yönetimi Buluşması' Ankara’da gerçekleştirilecek.

Buluşmada, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz Türkiye Kent Konseyleri Birliği başkanlığını devralacak ve Türkiye Kent Konseyleri için afet eylem planı açıklanacak.

Toplantıda Kahramanmaraş’taki 7,7 büyüklüğündeki depremin saati olan 4.17 sembolize edilerek, 4 dakika 17 saniyelik konuşmalar ile depreme ilişkin paylaşımlar yapılacak.

Toplantı, Cumhuriyet’in 100. Yılında “Katılımın Yüzü Cumhuriyet’in Kalbinde” mottosuyla 18 Mart 2023 Cumartesi günü saat 09.30’da Ankara Kent Konseyi’nde yapılacak.

Toplantıya, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Ankara Büyükşehir eski belediye başkanları ve Ankara Kent Konseyi Onur Kurulu Üyeleri Murat Karayalçın ve Prof. Dr. Mustafa Tuna, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, sanatçı Karsu, Hatay Medeniyetler Korosu, deprem ve dayanışma kriz yönetimi deneyimlerini anlatacak büyükelçiler, deprem bilimciler, deprem bölgesi Kent Konseyi Başkanları, İcra Kurulu üyeleri ve Türkiye Kent Konseyi Birliği üyeleri katılacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075302/ankara-kent-konseyinden-deprem-farkindalik-programi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.