Sele kapılan Zeynep’in cansız bedenine ulaşıldı

Adıyaman ili Tut ilçesinde annesi ile beraber sel sularına kapılan 1,5 yaşındaki Zeynep Zümra Tekdal’ın cansız bedeni bulundu.
Mevlüt Peker
|
20 Mart 2023, Pazartesi - 18:38
Sele kapılan Zeynep’in cansız bedenine ulaşıldı

Adıyaman'ın Tut ilçesi, sel felaketiyle sarsıldı ve birçok insan evlerini terk etmek zorunda kaldı. Ancak, bu felaketin en acımasız kurbanı, annesiyle birlikte sel sularına kapılan 1,5 yaşındaki Zeynep Zümra Tekdal oldu. Olayın ardından başlatılan arama çalışmaları sonucunda, Zeynep'in cansız bedeni Boyundere köyü yakınlarındaki bir HES kanalında bulundu.

Felaketin yaşandığı 15 Mart'tan bu yana, polis, jandarma ve AFAD ekipleri, Zeynep'i aramak için çalışmalarını sürdürdü. Ancak, arama çalışmaları sonuçsuz kalmış ve aile üyeleri de üzüntüyle bekleyişlerini sürdürmüştü.

Zeynep'in cansız bedeni bulunduktan sonra, polis dalgıç ekipleri hemen harekete geçti ve onu kanaldan çıkardı. Yapılan işlemlerin ardından, cenazesi hastane morguna kaldırıldı.

Zeynep'in annesi, 2 aylık hamile hemşire Fatma Tekdal da sel sularına kapılmıştı ve cansız bedeni de aynı kanalda bulunmuştu. Olay, Tut ilçesinde büyük bir üzüntüye neden oldu ve insanlar, aileye başsağlığı dilemek için taziye ziyaretlerine gitmeye başladılar.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075882/sele-kapilan-zeynepin-cansiz-bedenine-ulasildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.