Mansur Yavaş: Depremzedelerin yalnız hissetmesine izin vermeyeceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı liderleri ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Malatya'ya giden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Depremzede vatandaşlarımızın yalnız hissetmesine izin vermeyeceğiz. Biz, her koşulda yanınızdayız" dedi.
Zeliha Demirci
|
24 Mart 2023, Cuma - 20:05
Mansur Yavaş: Depremzedelerin yalnız hissetmesine izin vermeyeceğiz

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, deprem felaketinden etkilenen 11 ilden biri olan bugün Malatya gidip depremzedelerle iftar yaptı.

Mansur Yavaş sosyal medya hesabından depremzedelerle çekildikleri fotoğrafları, "Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayımız ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı liderlerimiz ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile Malatya'dayız. Depremzede vatandaşlarımızın yalnız hissetmesine izin vermeyeceğiz. Biz, her koşulda yanınızdayız." notuyla paylaştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2076388/mansur-yavas-depremzedelerin-yalniz-hissetmesine-izin-vermeyecegiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.