İnce: (Adaylıktan çekilmemiz için) PKK ve FETÖ bize ateş ediyor

Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce, Memleket Partisi Genel Merkezi’ndeki görüşme sonrası açıklama yaptı. “Adaylıktan çekilecek misiniz?” sorusuna Muharrem İnce, “Biz döne döne Köroğlu gibi savaşıyoruz. Bütün PKK'lılar, kaçak FETÖ'cüler herkes ateş ediyor bize sağdan soldan. Biz de Köroğlu gibi döne döne vuruşmaya devam edeceğiz” cevabını verdi.
Mevlüt Peker
|
29 Mart 2023, Çarşamba - 20:04
İnce: (Adaylıktan çekilmemiz için) PKK ve FETÖ bize ateş ediyor

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi Memleket Partisi Genel Merkezi’nde ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, başta deprem bölgesi olmak üzere Türkiye'nin çok sayıda problemini görüştüklerini kaydederek, deprem bölgesinde yaşanan sıkıntıları gidermek ve deprem bölgesinden ayrılanların yeniden şehirlerine dönmelerini sağlamak için kanun teklifi hazırladıklarını, Muharrem İnce'ye bu hususta ayrıntılı bilgi verdiğini bildirdi.

İlerleyen günlerde söz konusu kanun teklifinin de TBMM’ye sunulacağını belirten Kılıçdaroğlu, Halil İbrahim sofrasını büyütmeye çalıştıklarını, yaşanılan sorunun bireysel problemlerin çok ötesinde Türkiye'nin sorunları olduğunu, sorunları karşılıklı olarak masaya yatırmak ve çözüm üretmek hem kendisinin hem de Muharrem İnce'nin görevi olduğunu bildirdi.

Muharrem İnce: İki teröre karşı da mesafeliyiz

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ise ilkeler etrafında ilke ittifakları olması gerektiğini, Memleket Partisi’nin ilkelerinin çok net olduğunu, Atatürk'ü tartıştırmayacaklarını, iki teröre karşı da mesafeli olduklarını, PKK, FETÖ, IŞİD, DHKP-C, Hizbullah gibi tüm terör örgütlerine karşı olduklarını, kadın hakları konusunda asla geri adım atmayacaklarını, mültecilerin gönderilmesi konusunda kararlı olduklarını, bu ilke ve duruştan asla taviz vermeyeceklerini ifade etti.

İnce: (Adaylıktan çekilmemiz için) PKK ve FETÖ bize ateş ediyor

“Bu Erdoğan gitmeli. Bu Erdoğan yorgun, ortak aklı temsil etmiyor. Kibirli; akla, bilime, hukuka inanmamakta. Beş dakika bile bu ülkeyi yönetmemeli.” diyen Muharrem İnce, " 'Tayyip Erdoğan'ın gitmesi gerekir' diyorsunuz. Adaylıktan çekilecek misiniz?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

“Hayır! Asla öyle bir şey demiyoruz. Biz Köroğlu gibi döne döne savaşıyoruz. Tüm PKK'lılar, kaçak FETÖ'cüler, sağdan soldan herkes bize ateş ediyor. Biz de döne döne Köroğlu gibi vuruşmaya devam ediyoruz.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2076933/ince-adayliktan-cekilmemiz-icin-pkk-ve-feto-bize-ates-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.