Destici: Başörtüsünü bez parçası görmedik, seccadeye ayakkabı ile basmadık

Elazığ'daki temel atma töreninde konuşan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Bizler birileri gibi vatanı sadece bir toprak parçası olarak görmedik. Bizler başörtüsünü sadece bez parçası olarak görmedik. Ve bizler bugüne kadar alnımızın değdiği seccadeye ayakkabılarımızla basmadık" dedi.
Mevlüt Peker
|
01 Nisan 2023, Cumartesi - 20:23
Destici: Başörtüsünü bez parçası görmedik, seccadeye ayakkabı ile basmadık

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni'nde yaptığı konuşmada, ülkenin birlik ve beraberliği ile yapılan çalışmaların önemine vurgu yaptı. Destici, 3 yıl önce Elazığ'da yaşanan depremde hayatını kaybedenler için Allah'tan rahmet dileyerek, devletin ve hükümetin Elazığ'a ve millete sahip çıktığını görmekten büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

Destici, depremzedelere yardım etmek için yapılan çalışmaların başarılı olduğunu ve bu çalışmalara katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Ayrıca, ülkede yaşanan diğer depremler ve felaketlerde de devletin gerekeni yaptığını söyledi.

Destici, birlik ve beraberlik ile devletin varlığını, ülkenin bütünlüğünü ve milletin istiklalini ve istikbalini öncelikli kıldıklarını belirtti. Cumhur İttifakı'nın önceliğinin devletin varlığı, ülkenin bütünlüğü, milletin istiklali ve istikbali olduğunu söyledi ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın birinci sıraya çıkacağına inandığını ifade etti.

Son olarak, Destici, vatanın sadece bir toprak parçası olarak görülmemesi gerektiğini, başörtüsünün sadece bir bez parçası olarak değil, bir inanç ve kültür simgesi olarak değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, alnımızın değdiği seccadeye ayakkabılarla basılmaması gerektiğini belirterek, bu değerlere saygı göstermeyenlerin milletin irfanından ve inancından nasibini alamayacağını söyledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077288/destici-basortusunu-bez-parcasi-gormedik-seccadeye-ayakkabi-ile-basmadik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.