Bahçeli: İstiklal, istikrar ve istikbal…

Elazığ'da afet konutları temel atma töreninde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Üzüntüleri bırakacağız, acıları aşacağız, yuvaları kuracağız. İnsanlarımızı mutlu, kardeşlerimizi güçlü yapacağız" dedi.
Mevlüt Peker
|
01 Nisan 2023, Cumartesi - 20:16
Bahçeli: İstiklal, istikrar ve istikbal…

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni"nde yaptığı konuşmada duygularının karışık olduğunu söyledi. Bahçeli, konuşmasında öncelikle Elazığ'daki deprem sonrası inşa edilen konutların insanların huzurlu bir yuvaya kavuşmasının kendilerini sevindirdiğini belirtti ancak, 11 ilimizde yaşanan "asrın felaketi" olarak nitelendirilen büyük bir felaketin ardından, 50 bini aşkın şehit, 100 binden fazla yaralı ve yıkılan evler olduğunu hatırlattı.

Bahçeli, depremzedelere yardım etmek için inşa edilen konutların diğer etkilenen bölgelerde de gerçekleştirileceğini açıkladı ve bu çalışmanın devletin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ve Cumhurbaşkanı'nın gücü ve kararı, yönetimdeki arkadaşlarının birlik ve beraberliği sayesinde gerçekleştiğini söyledi.

Yaşanan acıların aşılacağına inandığını belirten Bahçeli, "İstiklal, istikrar ve istikbal" kavramlarının tekrar Türkiye Cumhuriyeti'nde önem kazanacağını ifade etti. Ülkenin yolu aydınlığa çıkacağını, üzüntülerin geride bırakılacağını, acıların aşılacağını ve insanların mutlu, kardeşlerinin güçlü olacağını sözlerine ekledi.

Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin gerçekleştirdiği büyük hizmetlere değinerek, salgınlar, seller ve yangınların üstesinden gelindiğini söyledi.

Ayrıca, 6 Şubat'ta yaşanan bir felaketin ardından, ülkenin 14 Mayıs'ta genel seçime gideceğini hatırlattı. Bahçeli, seçimlerin iki kanatlı olduğunu belirterek, birisinin Cumhurbaşkanlığı seçimi, diğerinin ise milletvekilliği seçimi olduğunu vurguladı. Cumhurbaşkanı adaylarının belirlendiğini ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kura ile birinci sıraya yerleştiğini belirten Bahçeli, bunun hayırlı bir işaret olduğunu söyledi ve "Bir, bir ileri" diyerek seçimler için çağrı yaptı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077287/bahceli-istiklal-istikrar-ve-istikbal
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.