Yılmazer: “Biz bize görev verildiğinde iyi; verilmediğinde kötü diyen olmadık”

Ak Parti Ankara eski İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, “Biz bize görev verildiğinde iyi; verilmediğinde kötü diyen olmadık, olmayacağız” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
11 Nisan 2023, Salı - 10:38
Yılmazer: “Biz bize görev verildiğinde iyi; verilmediğinde kötü diyen olmadık”

Mehmet Yılmazer, milletvekili aday adayı olmak için Ak Parti Ankara İl Başkan yardımcılığı görevinden istifa etti.

Ancak Yılmazer Ak Parti milletvekili aday listesinde yer almadı.

Bunun ardından bir açıklama yapan Yılmazer, siyaseti bir şey olmak için değil ilkeleri için yaptığının altını çizdi.

“Yine siyaseti hayatımızda esas aldığımız ilkeler için yapmaya devam edeceğiz. Biz davamızı davamız ve liderimizi liderimiz olarak belledik ve gereğini yaptık ve yapmaya devam edeceğiz” diyen Yılmazer, “Kırgınlıklarımız, hayal kırıklıklarımız ülkemizden, davamızdan ve liderimizden değerli olmadı. Ve olmayacak” ifadelerini kullandı.

Yılmazer’in açıklaması şöyle:

"Biz siyaseti bir şey olmak için yapmadık, yapmayacağız"

“Kıymetli Dava Arkadaşlarım, Elbette siyasette varlığımızın sebebi inandığımız doğruları savunmak bunun için öne atılmaktır. Biz bize görev verildiğinde iyi; verilmediğinde kötü diyen olmadık, olmayacağız. Elbette hoşumuza gitmeyen ve hoşumuza giden bir takım sonuçlar olur. Hoşumuza giden şeyleri sonuna kadar desteklemek bizim ilkelerimizin gereğidir. Hoşumuza gitmeyen hususları da yeri gelince ilgili makam ve mevkilere ifade ederiz. Biz siyaseti bir şey olmak için yapmadık, yapmayacağız. Hayatımızda esas aldığımız ilkeler için yaptık. Yine siyaseti hayatımızda esas aldığımız ilkeler için yapmaya devam edeceğiz."

" Kırgınlıklarımız, hayal kırıklıklarımız ülkemizden, davamızdan ve liderimizden değerli olmadı ve olmayacak"

" Biz davamızı davamız ve liderimizi liderimiz olarak belledik ve gereğini yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Kırgınlıklarımız, hayal kırıklıklarımız ülkemizden, davamızdan ve liderimizden değerli olmadı. Ve olmayacak. Kıymetli Arkadaşlarım, Bugün gerek Ankara gerekse de Türkiye’nin her yerinde AK Parti listelerinde yer alan arkadaşlarımıza bu görevin hayırlı olmasını dilerim. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Her birinin kazanması için bireysel olarak elimizden geleni yapacağız inşallah."

" Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın mücadelesinin bilincindeyiz ve bu mücadele için canımızı vermeye hazırız"

" Davamız bu toprakların bağımsız olması ve ayakta kalmasıdır. Hiçbir global gücün emri altında olmamaktır. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın mücadelesinin bilincindeyiz ve bu mücadele için canımızı vermeye hazırız. Gereğinde agresif oluruz gereğinde kontrolsüzce hiç sağımıza solumuza bakmadan hakkı haykırmaktan geri durmayız. Biz liderimizin yolundan gereği gibi yürümeyi kendimize şiar edindik. Hiçbir hesabın Allah’ın hesabından daha muvaffak olacağına inanmıyoruz."

"AK Partimizin ve Liderimizin 14 Mayıs Seçimlerinde kazanması için çok çalışacağız"   

" Bizim ilkelerimizin olduğu yer AK Parti’dir. AK Partimizin ve Liderimizin 14 Mayıs Seçimlerinde kazanması için çok çalışacağız ve Rabbimin izniyle kazanacağız. Hiç kimse bizleri Cumhurbaşkanımızla olan gönül bağından vazgeçeceğimizi, siyaset yapmaktan vazgeçeceğimizi sanıp da AK Partimizi ve Liderimizi yalnız bırakacağımızı sanmasın. Dimdik ayaktayız ve gereği neyse yapacağız. Kıymetli Dostlar, Üstadın bir dörtlüğüyle her birinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum: “Ektik ektik yetişecek Çoğu gitti azı kaldı Bütün yollar bitişecek Çoğu gitti azı kaldı.” Av.Mehmet YILMAZER AK Parti Ankara 7.Dönem Ankara İl Yerel Yönetimler Başkanı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2078375/yilmazer-biz-bize-gorev-verildiginde-iyi-verilmediginde-kotu-diyen-olmadik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.