CHP’li Mahmut Tanal'dan iddiaya yanıt! ''Urfalıyam ezelden''

CHP'li Mahmut Tanal kendisinin Şanlıurfalı olmadığı yönündeki iddiaya ilişkin, "Yerli ve milli olan Şanlıurfa’nın öz evladına yönelik yalan haberi kamuoyunun bilgisine sunuyorum. Urfalıyam ezelden" açıklamasını yaptı.
Ecem Çetin
|
11 Nisan 2023, Salı - 12:40
CHP’li Mahmut Tanal'dan iddiaya yanıt! ''Urfalıyam ezelden''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) pazar günü milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim etti.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, CHP Şanlıurfa Milletvekili adayı olarak açıklandı. 

"Urfa Gündem" isimli Twitter hesabı  Tanal'ın  Şanlıurfalı olmadığı yönünde bir paylaşım yaptı. 

"Urfalıyam ezelden"

Mahmut Tanal, bu paylaşım sonrası sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Yerli ,milli olan Şanlıurfa’nın öz evladına yönelik yalan haberi kamuoyunun bilgisine sunuyorum. Algı yaratmak için iktidarın basın bülteni iş başında.(İyi niyetli basın istisna) Urfalıyam ezelden…"

"Meydan okuyorum!"

Tanal ardından bir açıklama yaparak, " Korku dağları sardı, troller harekete geçti... Dakika bir, yalan bir! Mahmut Tanal'ın öz be öz Urfalı olduğunu bilmeyecek kadar hayattan kopuk olan trol hesap, ne hazindir ki 'Urfa' adıyla algıya girişiyor. CHP'nin Şanlıurfa 1. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Tanal, bu kadim toprakların öz evladıdır, 4 dönemdir Meclis'te mazlum Şanlıurfalıların sesidir. Urfalı Çoban Mustafa'nın oğlu Mahmut Tanal olarak, AKP'nin trollerine, Sarayın kullanışlı elemanlarına, bakanlara, siyasete bulaşan bürokratlara meydan okuyorum! AKP'nin 21 yıldır mağdur ettiği, yoksullaştırdığı Şanlıurfa'da tarih yazacağız. Hedefimiz en az 5 milletvekilidir. Sana söz Şanlıurfa'm, hakkettiğin değeri göreceksin!" ifadelerini kullandı. 

" Nereli olduğu gibi tırı vırı saçmalıklar Tanal’a eğlence olur olsa olsa"

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da, “Sevgili İstanbul milletvekilimiz @MTanal çalışkanlığıyla İstanbul halkı için kayıp Urfalılar için büyük kazanç olmuştur. Bu anlamıyla İstanbul’dan gitmesine üzülsek de Urfa adına sevindik. Nereli olduğu gibi tırı vırı saçmalıklar Tanal’a eğlence olur olsa olsa:)” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2078391/chpli-mahmut-tanaldan-iddiaya-yanit-urfaliyam-ezelden
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.