Erdoğan, "Sen hayatında böyle hastane gördün mü?"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Şehir Hastanesi ve yapımı tamamlanan diğer projelerin Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek, "Sen hayatında böyle hastane gördün mü? "dedi.
Onur Çetinkaya
|
15 Nisan 2023, Cumartesi - 16:45
Erdoğan, "Sen hayatında böyle hastane gördün mü?"

Kocaeli Şehir Hastanesi ve yapımı tamamlanan diğer projelerin Toplu Açılış Töreni'nde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

" Biz IMF ile değil, biz kendi kendimize yeteriz"

Yedili bir masa kurdular, kumar masası. Yetmedi PKK'sından FETÖ'süne tüm terör örgütleriyle anlaştılar diyen Erdoğan, "Emperyalistlerin ve tefecilerin desteğini aldılar. Ama milletin kendisi yok. Bunların ülkeye ve millete vaatleri bulunmuyor. Yapacakları tek iş ortaklarının altında birer Cumhurbaşkanı Yardımcılığı koltuğu çekmek. Otelde kapalı kapılar ardında IMF ile görüştüler. Biz IMF ile değil, biz kendi kendimize yeteriz" ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yurtdışından 300 milyar dolar getireceğim diye ülkeyi tefecilere pazarlamıyor mu? Sen hangi makamdasın da tefeciler bu parayı vereceğinin sözünü veriyor. 20 yıldır bu devleti yönetiyoruz. Sen bakkal dükkanı bile yönetmedin. Bu tefeciler alacakları için devletin gelirlerine el koyunca maaşları kim ödeyecek? Yatırımcılar köşelerine çekildiğinde yeni teknoloji tesislerini kim kuracak?" diye konuştu.

"Sen hayatında böyle hastane gördün mü?"

Millet İttifakı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenen Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na açılışını yaptığı hastaneyi hatırlatarak,  "Sen hayatında böyle hastane gördün mü" diye sordu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasının devamında  "Bay bay Kemal sen hayatında böyle hastane gördün mü? Senin SSG Genel Müdür olduğun zaman hastanelerin hali ortadaydı. Hastanelerde hastalarımız rehin alınır, oralarda ölürlerdi. Kimdi o zaman SSK başında" şeklinde hitap etti. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2078893/erdogan-sen-hayatinda-boyle-hastane-gordun-mu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.