Aslan ve Devin büyük bir çıkmaza giriyor! Aile bu akşam Show TV'de

Show TV ekranında salı akşamları milyonları ekrana kilitleyen yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek
Ecem Çetin
|
18 Nisan 2023, Salı - 17:31
Aslan ve Devin büyük bir çıkmaza giriyor! Aile bu akşam Show TV'de

Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve salı akşamlarına damgasını vuran  Aile, heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. 

7. bölümde neler yaşanacak?

Sofrada çıkan tartışmadan sonra Aslan ve Devin’in evliliği büyük bir çıkmaza girer. Devin eşyalarını toplayıp evi terk ederken çift boşanma noktasına gelir. Bu süreçte kendini işe veren Aslan, yurt dışındaki kumarhaneleri eldençıkarmak için harekete geçer. Ancak bu durum onu iş ortağı Serhat Koruzade’yle karşı karşıya getirir. Diğer taraftan Hülya da Aslan’ın aldığı bukararı desteklemez. Koruzadeler’le ilişkilerinin bozulmaması için İbo’yla iş birliği yapar. Hülya, Yağmur’un Serhat’la bağlantısını da öğrenecektir. Devin ise bu süreçte kliniğe gitmeye ara verir. Bu durum en çok Cihan’ı etkilerken; seanslarına kaldığı yerden devam etmek isteyen Cihan, her yolu Aslan ve Devin, beklenmedik bir olay sebebiyle haftalar sonra bir arayagelseler de barışmak için herhangi bir adım atmazlar. Ancak o gece  birbirlerine olan hisleri sayesinde ilişkileri bir kez daha büyük bir sınavdan Serhat, İzmir’de işlediği cinayetin tek görgü̈ tanığı olan Yağmur’un izini sürmeye başlar. Ati’nin yardımıyla Yağmur’un ev adresini bulur. Şimdi Yağmur’u büyük bir mücadele beklemektedir. Diğer taraftan Yağmur’un eskortluk geçmişi hakkında istediği kanıtlara ulaşan Hülya ise gerçekleri ortaya çıkaracak, bu durum başta Aslan ve Devin olmak üzere tüm aileyi yeni bir tehlikeye sürükleyecektir.

Ay Yapım imzalı diziyi, Hakan Bonomo kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Ahmet Katıksız oturuyor. 

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolde olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer gibi isimler yer alıyor.

‘Aile’ yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

http://www.ankaramasasi.com/haber/2079231/aslan-ve-devin-buyuk-bir-cikmaza-giriyor-aile-bu-aksam-show-tvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.