Akar: Teröristler için iki yol var

Kayseri'de vatandaşlarla bir araya gelen Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri 1. Sıra Milletvekili Adayı Hulusi Akar, "Teröristlerin önünde iki yol var: Ya yok olacaklar ya da adalete teslim olacaklar. Bunun dışında hiçbir yol yok" dedi.
Mevlüt Peker
|
28 Nisan 2023, Cuma - 19:25
Akar: Teröristler için iki yol var

Kayseri'de AK Parti'nin milletvekili adayı olan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yahyalı ve Develi ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Konuşmalarında, Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde emin adımlarla ilerlemeye devam ettiğini ve terör örgütlerinin bu ilerlemeyi engellemeye çalıştığını vurgulayan Akar, Mehmetçiğin terörle mücadelesinin başarılı bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Ayrıca, teröristlerin yok olmaları veya adalete teslim olmaları dışında hiçbir yol olmadığını söyledi.

Akar, Türkler ve Kürtlerin yüzyıllardır bir arada yaşadığını ve teröristlerin Türk ve Kürt kardeşliğini bozmaya çalıştığını ancak buna asla müsaade etmeyeceklerini ifade etti.

Akar ayrıca, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimde Cumhur İttifakı'na oy verilmesi çağrısında bulundu.

Salondaki bir vatandaşın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yaptığı dua sonrası Akar, Cumhurbaşkanı'nın yoğun programı sırasında ufak bir üşütme yaşadığını, ancak durumunun gayet iyi olduğunu ve tüm Kayseri'ye selamlarını ilettiğini belirtti.

Seçimin önemine dikkat çeken Akar, Türkiye'nin savunma ve güvenlik konularında çok büyük mesafeler katettiğini ve geri dönüşün kayıplara yol açacağını ifade etti.

Terör örgütleriyle mücadelede kazanımlarının olduğunu vurgulayan Akar, teröristleri serbest bırakacaklarını söyleyenlerin yanıltıcı olduğunu ve terör örgütünü desteklediklerini açıkladı. 

Konuşmasında teröristlerle arasına mesafe koymayanların milletle problemi olduğunu belirten Akar, 85 milyon vatandaşın ferasetine güvendiklerini dile getirdi.

Yahyalı ve Develi ilçelerinde sevgi gösterileriyle karşılanan Akar için kurban kesildi. 

Vatandaşlar, Akar'a "Kayseri seninle gurur duyuyor", "İşte ordu işte komutan", "Sen, Kayseri'nin Erciyes Dağı'sın", "Kayseri'nin yiğit evladısın", "Gençlik burada komutanın yanında" sloganlarıyla sevgi gösterilerinde bulundu.

Konuşması sırasında yanına gelen asker üniforması giyen bir çocuğu da sevdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2080372/akar-teroristler-icin-iki-yol-var
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.