Akar: Kalan problemleri de 14 Mayıs’tan sonra çözeceğiz

Milli Savunma Bakanı (MSB) Hulusi Akar, “Bugüne kadar problemleri çöze çöze geldik kalan problemleri de inşallah 14 Mayıs’tan sonra çözeceğiz” diye konuştu.
Mevlüt Peker
|
30 Nisan 2023, Pazar - 18:15
Akar: Kalan problemleri de 14 Mayıs’tan sonra çözeceğiz

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, AK Parti'nin Kayseri milletvekili adayı olarak gösterilmesinin ardından Kosova Parkı'nda gerçekleşen piknikte Kayseri halkıyla bir araya geldi. Büyük ve güçlü Türkiye davasını sürdürdüklerini ve devlet ve milletin omuz omuza yürüdüğünü ifade eden Akar, ülkenin bekasını ve refahını sağlamak için birlikte hareket edeceklerini vurguladı.

Terörün Türkiye'nin önündeki en büyük engellerden biri olduğunu belirten Akar, Türklerin ve Kürtlerin kardeş olduğunu, ayrılıkçı terör örgütü PKK'nın Kürt kardeşleri temsil etmediğini ve 85 milyonun tek millet, tek yumruk ve tek yürek olduğunu söyledi.

Akar, Türkiye'nin son 20 yılda terörle mücadele ve savunma sanayinde önemli kazanımlar elde ettiğini ancak bazı kişilerin bu kazanımlardan vazgeçmek istediklerini ve teröristleri serbest bırakacaklarını söylediklerini belirtti. Ayrıca, Millet İttifakı içinde daha önce AK Parti ile beraber olan insanların koltuk uğruna zihinlerini değiştirdiklerine dikkat çekti.

Piknik sonrası, Milli Savunma Bakanlığı Dijital Gösterim Merkezi'ni ziyaret eden Akar, Kayseri halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Burada vatandaşlarla sohbet eden Akar, daha sonra esnafı ziyaret etti ve esnaf tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı. Akar, kendisine verilen gülleri vatandaşlara hediye ederek, AK Parti'nin kurduğu çadırda da Kayseri halkıyla bir araya geldi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2080552/akar-kalan-problemleri-de-14-mayistan-sonra-cozecegiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.