Akar’dan İYİ Parti ve CHP il başkanlıklarına ziyaret

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti il başkanlıklarına ziyarette bulundu.
Mevlüt Peker
|
15 Nisan 2023, Cumartesi - 19:17
Akar’dan İYİ Parti ve CHP il başkanlıklarına ziyaret

AK Parti'nin Kayseri milletvekili adayı olan Bakan Akar, seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti Kayseri İl Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi. İYİ Parti İl Başkanı Tansu Şener, Akar'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Bizlere şeref verdiniz, ayaklarınıza sağlık" şeklinde karşıladı. Şener, seçim sürecinde başarı dileklerini ileterek, "Tüm seçim sürecinin birlik, beraberlik, barış ve kardeşlik içinde geçeceğine inancımız tamdır" dedi. Akar da vatana, millete hizmet etmek için çalıştıklarını belirterek, "Barış, huzur içinde kardeşlik duygularıyla ülkemize, milletimize ve Kayseri'mize biraz daha fazla hizmet yapabilmenin gayreti ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Akar, Türkiye'nin milli birlik ve bütünlüğünün çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Ülkemize yönelik tehditlere, risklere, tehlikelere karşı bir olmamız lazım. Bu bayrak bizim bayrağımız, Ankara bizim başkentimiz. Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü esastır. Bunun için bugüne kadar yapılması gereken ne varsa yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Sizlerin de bizler gibi düşündüğünüze inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Ayrıca, depremin yaralarını sarmak ve terörle mücadeleyi sürdürmek için çalıştıklarını dile getiren Akar, "En son teröristi etkisiz hale getirerek, yıllardan beri asil milletimizi, başına musallat olan terör belasından inşallah kurtaracağız. Güven, refah içinde 85 milyon vatandaşımızın bir ve beraber yaşaması için bize ne düşüyorsa üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmek için gayret gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.

Daha sonra Akar, CHP Kayseri İl Başkanlığına geçti ve CHP İl Başkanı Adil Demir ve il yönetimi tarafından karşılandı. Nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eden Demir, "Seçim sürecini barış, huzur içinde nihayete erdirmek istiyoruz" dedi. Akar, ziyareti kabul ettikleri için Demir ve diğer yetkililere teşekkür ederek, "Ülkemiz, milletimiz ve Kayseri için elimizden gelen ne ise bugüne kadar hep beraber yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2078906/akardan-iyi-parti-ve-chp-il-baskanliklarina-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.