Dün geceye damgasını vuran Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı!

Dün akşam ekrana gelen yeni bölümüyle nefesleri kesen ve izleyenleri ekrana kilitleyen Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Heyecan dolu finalin ardından yayınlanan fragman merakı arttırdı.
Ecem Çetin
|
29 Nisan 2023, Cumartesi - 12:17
Dün geceye damgasını vuran Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı!

Cuma akşamları ilgiyle izlenen ve takip edilen Kızılcık Şerbeti dün akşam ekrana gelen yeni bölümüyle milyonları ekrana kilitledi. 

"Kızılcık Şerbeti" ABC1 20+’da 9.47 izlenme oranı 22.81 izlenme payı, AB grubunda 8.78 izlenme oranı 23.44 izlenme payı alarak Cuma gününün en çok izlenen yapımı oldu. Total’de ise 7.01 izlenme oranı 17.30 izlenme payına ulaştı. 

Sosyal medyada da zirveye oturan dizi #KızılcıkŞerbeti etiketi yaklaşık 6 saat, Kıvılcım ise yaklaşık 7 saat Twitter’ın TT listesinde ilk sırada yer aldı.

Dün akşam neler yaşandı?

Oğlu Metehan’ı kurtarmak için suçu üzerine alan Ömer gözaltına alındı. Herkesin kendisini suçladığını düşünen Kıvılcım’ın en büyük destekçisi Doğa oldu. Ömer’in kurtulması için uğraşan Kıvılcım, Çimen’in arkadaşının itirafıyla okula sızan çeteyi yakaladı. Kıvılcım ve Ömer’in duygu yüklü sahnelerinin ekrana geldiği bölüme Ömer’in, Kıvılcım’a bir süre görüşmek istemediğini söylemesi damga vurdu. Zorlu bir süreç geçiren Kıvılcım’a Doğa’nın destek olması Fatih’i rahatsız etti. Fatih’in yaşananlardan Kıvılcım’ı sorumlu tutması ikili arasında tartışmaya neden oldu. 

Boşanmayı bekleyen Nursema, Umut’un görüşme talebini geri çevirdi. Umut’un, Nursema ile iletişimde olmak için bulduğu çözüm izleyenleri adeta mest etti. Umut’un, Nursema’ya romantik bir mektup yazarak aşkını dile getirdiği duygusal anlar büyük beğeni topladı. Leman’ın Kayhan’a vekalet verdiğini öğrenen Ömer hemen harekete geçti. Kayhan’la yüzleşen Ömer beklemediği bir hamleyle karşılaştı. Ömer’in Metehan’ın öz oğlu olmadığını öğrenen Kayhan, bu durumu kullanarak Ömer’e şantaj yaptı. Gerçeği Metehan’a anlatmakla tehdit eden Kayhan, karşılığında oteli geri istedi. Bölümün büyük merakla beklenen final sahnesinde ise dolandırıcı bir kadının eline düşen Nilay kendisine kurulan oyunla Doğa’ya daha da düşman oldu. Nilay, bu kadının verdiği karışımı çaya koyarak Doğa’ya ikram etti. 

Bölümün ardından dizinin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. 

Dizinin yayınlanan yeni bölüm tanıtımında, Nilay’ın tövbe ettiği sahne dikkat çekerken Ömer ve Kıvılcım yaşanan olayların ardından ilk kez yüzleşiyor. Umut’un kılık değiştirerek Nursema’yı görmeye geldiği tanıtımda Abdullah, kızına artık bekar olduğunun müjdesini veriyor. Kayhan’ın eski nişanlısı Ecem’in, Ömer’i ziyaret etmesi gibi heyecan yaratan gelişmelerin ekrana geldiği tanıtıma Fatih’in, Aylin’in davetini kabul ettiği sahne damga vuruyor.

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise,  Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor. 

Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/2080437/dun-geceye-damgasini-vuran-kizilcik-serbetinin-yeni-bolum-tanitimi-yayinlandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.