CHP Ankara’da 453 tutanağa itiraz etti

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, ıslak imzalı sandık tutanaklarının tamamının CHP İlçe Başkanlıkları tarafından toplandığını ve YSK verileri ile karşılaştırılarak hata tespit edilen verilerin düzeltilmesi için İlçe Seçim Kurullarına itirazlar yapıldığını, itiraz edilen tutanak sayısının 453 olduğunu bildirdi.
Mevlüt Peker
|
16 Mayıs 2023, Salı - 21:51
CHP Ankara’da 453 tutanağa itiraz etti

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, sosyal medya platformu Twitter’daki @AliHikmetAkilli mavi tik onaylı hesabından yaptığı paylaşımda, ıslak imzalı sandık tutanaklarının tamamının CHP İlçe Başkanlıkları tarafından toplandığını ve YSK verileri ile karşılaştırılarak hata tespit edilen verilerin düzeltilmesi için İlçe Seçim Kurullarına itirazlar yapıldığını, itiraz edilen tutanak sayısının 453 olduğunu duyurdu.

Ali Hikmet Akıllı, paylaşımında şu açıklamada bulundu:

“Islak imzalı sandık tutanaklarının tamamı İlçe Başkanlıklarımız tarafından toplanmış olup YSK verileri ile karşılaştırılmış ve hata tespit edilen verilerin düzeltilmesi için il hukuk ekibi öncülüğünde İlçe Seçim Kurullarına gerekli itirazlar yapılmıştır. Sosyal medyada dolaşımda olan tutanakların tamamına da bu kapsamda itiraz edilmiştir. İtiraz edilen tutanak sayısı toplam 453’tür. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2082444/chp-ankarada-453-tutanaga-itiraz-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.