Özdağ ile Kurtulmuş görüştü

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bugün AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş 28 Mayıs seçimleri öncesinde görüştü.
Onur Çetinkaya
|
22 Mayıs 2023, Pazartesi - 14:03
Özdağ ile Kurtulmuş görüştü

28 Mayıs seçimlerine 6 gün kala Ankara'da kulis trafiği hareketlendi. 

Ümit Özdağ'ın Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın Erdoğan ile görüşmesiyle başlayan diyaloglara bugün bir yenisi daha eklendi. 

Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turu öncesinde AK Parti cephesi birinci turda yüzde 5 alan Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ardından Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ ile görüşecek. Özdağ ve Kurtulmuş'un  toplantısı basına kapalı gerçekleştirilecek.

Görüşmenin ardından iki isim kameralar karşısına geçti. 

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Türkiye'deki göçmenler meselesi önemli bir meseledir. Şu anda 550 bin Suriyeli, güvenli bölgeye döndü. Çalışmalarımız devam ediyor. Zafer Partisi'nin de bu konudaki çalışmalarında destek vereceğini görüyoruz. Ümit ediyorum ki, Zafer Partisi değerlendirme yapacak" diye konuştu. 

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ ise, "Türkiye'nin güvenliği başta olmak üzere görüş alışverişinde bulunduk. Terör örgütlerinin faaliyetleri ve alınması gereken politikayı değerlendirdik. Sığınmacı ve kaçaklar meselesi konusunda Zafer Partisi'nin çözüm önerilerini dile getirdik. Aramızda farklılıklar olduğu açıktır. Zafer Partisi'nin politikası gerekirse zorla geri dönüştür. Faydalı bir görüşme oldu. Arkadaşlarımızla bir değerlendirme gerçekleştireceğiz. Numan Bey de bazı değerlendirmeler yapacak" ifadelerine yer verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083117/ozdag-ile-kurtulmus-gorustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.