Mustafa Destici, Erdoğan'ı kutladı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "Resmi olmayan sonuçlara göre yeniden Cumhurbaşkanı seçildiği görülen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Cumhur İttifakımızı tebrik ediyor, seçim sonuçlarının Türkiyemize, Milletimize, Türk ve İslam âlemi ile tüm dünyaya hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum." dedi.
Zeliha Demirci
|
28 Mayıs 2023, Pazar - 19:18
Mustafa Destici, Erdoğan'ı kutladı

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nin 2'nci turunda sandıklar açıklama devam ederken, BBP Lideri Mustafa Destici, sosyal medya hesabından Recep Tayyip Erdoğan'ı kutladı.

Destici, "Kıymetli dava arkadaşlarım, Değerli Vatandaşlarım; Bugün 2. turu gerçekleştirilen 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde milletimizin iradesi ile resmi olmayan sonuçlara göre yeniden Cumhurbaşkanı seçildiği görülen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Cumhur İttifakımızı tebrik ediyor, seçim sonuçlarının Türkiyemize, Milletimize, Türk ve İslam âlemi ile tüm dünyaya hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Bu başarıyı kutlamak ve alkışlamak üzere, camiamız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızı Ankara Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılacak programda birlikte olmaya davet ediyorum."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083902/mustafa-destici-erdogani-kutladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.