Ali Babacan'dan seçim açıklaması

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 2023 seçimlerinin ilk değerlendirmesini yaptı. Babacan, "Umutsuzluğa yer yok, buradayız" dedi.
Onur Çetinkaya
|
28 Mayıs 2023, Pazar - 23:10
Ali Babacan'dan seçim açıklaması

Millet İttifakı bileşenlerinden olan Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 28 Mayıs cumhurbaşkanı seçiminin sonuçlarını değerlendirdi.

"Umutsuzluğa yer yok, buradayız"

Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik olarak "Kendisini tebrik diyorum. Kendisine çağrım, vatandaşlarımızın verdiği bu yetkiyi adalet, liyakat ve istişare ilkelerinden sapmadan kullanmasıdır" ifadelerini kullanan  Babacan, açıklamasında, "Umutsuzluğa yer yok, Biz buradayız" dedi. 

Seçimin ardından çıkarılacak derslerin olduğunu belirten Babacan, "Doğru yoldan sapmayacağız. Tam demokrasiye olan sevdamızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Üzülerek söylüyorum, her alanda sadece ve sadece kötüye gidişin devamını göreceğiz. Ancak biz buradayız, tavsiyelerimizi ortaya koyacağız. "ifadelerini kullandı. 

"Erdoğan ve irili ufaklı ortakları bu ülkeyi yönetemeyecek"

Cumhur İttifakı ortaklarına dair konuşan Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Erdoğan ve irili ufaklı ortakları bu ülkeyi yönetemeyecek" açıklamasını yaptı.

Sözlerine, Her alanda kötüye gidişin devamını göreceğiz diye devam eden Babacan, "Çünkü, işi bilen, çalışkan, hakperest, dürüst kadroları kalmadı artık. Ancak biz buradayız her yanlışa dur diyecek kadar güçlüyüz. " diye konuştu. 

Babacan son olarak, "Sayın Kılıçdaroğlu’na oy veren dostlarım; mağlup değiliz. Biz, her birimiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin eşit ve onurlu vatandaşlarıyız. Vicdanınız rahat olsun, tarihin doğru tarafında yer aldık hep beraber. Hakça mücadele ettik. Mücadeleye de devam edeceğiz" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083934/ali-babacandan-secim-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.