Hamza Dağ kimdir?

2024 yerel seçimlerinde Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı seçilen Hamza Dağ kimdir? Adalet ve Kalkınma Partisi AR-GE'den sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Hamza Dağ nereli, kaç yaşında?
Suat Mutlu
|
01 Temmuz 2023, Cumartesi - 16:27
Hamza Dağ kimdir?

Hamza Dağ, 1 Mart 1980 yılında Manisa'da dünyaya geldi. Dağ, eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesini tamamlayarak mezun olmuştur. 

Kariyeri

Hamza Dağ, kariyer hayatına serbest avukatlık ile adım atmıştır. Dağ, 2004 yılında arkadaşları ile beraber İzmir Barosu’na bağlı Avukatlık Bürosu ve  Değişim Avukatlar Grubu'nun kurucuları arasında yer almıştır. 

Hamza Dağ, siyasi kariyerine Adalet ve Kalkınma Partisi ile adım atmış ve partide İzmir İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği, İzmir İl Gençlik Kolları Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı ve   İzmir İl Gençlik Kolları  Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Ardından Dağ, 2011 seçimlerinden Ak Parti  İzmir Milletvekili olarak meclise girdi. Daha sonra Dağ, 2014 yılında  Seçim işleri biriminde başkan yardımcılığı görevine getirilerek burada 3 yıl görev almıştır. Hamza Dağ siyasi kariyerine Ak Parti  AR-GE'den sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı ile devam etmektedir. 

Hamza Dağ, 2024 Yerel Seçimlerinde Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak seçildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2085681/hamza-dag-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.