Yenimahalle'de yabancı uyruklu kişinin çalıştırdığı bakkala baskın

Yenimahalle'de yabancı uyruklu kişi tarafından işletilen bakkalda tarihi geçmiş ve bayatlamış yüzlerce ürün ele geçirildi.
Ankara Masası
|
21 Temmuz 2023, Cuma - 11:53
Yenimahalle'de yabancı uyruklu kişinin çalıştırdığı bakkala baskın

Yenimahalle Belediyesi zabıta ekipleri vatandaşların ihbarı üzerine  406. Cadde'de ruhsatsız olarak çalışan yabancı uyruklu şahsın işlettiği bakkala baskın düzenledi.

Baskında çocukların sağlığını tehdit eden tarihi geçmiş  bisküvi, çikolata, cips ve şekerleme gibi gıda maddeleri bulundu. Raflarda satışa sunulduğu tespit edilen tarihi geçmiş ve bayatlamış yüzlerce ürüne ekipler tarafından el konuldu.

Bayat ürünler Tarım İlçe Müdürlüğü ekiplerince tek tek sayılarak tutanakla yediemine alınırken, iş yeri hakkında cezai işlem başlatıldı.

"Cezai işlem yapmaktan çekinmeyiz"

Halk sağlığı ile oynayan esnaflara yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Denetimler sırasında eksiklikleri olan esnafımızı uyarıyoruz. Ancak fiyatlarda fırsatçılık yapan, hijyen kurallarına uymayan, bozuk gıda satarak halkın sağlığını hiçe sayan kişilere de cezai işlem yapmaktan çekinmeyiz. Denetimlerimiz ilçe genelinde devam edecek” diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2090968/yenimahallede-yabanci-uyruklu-kisinin-calistirdigi-bakkala-baskin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.