Destici’den Millet İttifakına “ikiyüzlülük” eleştirisi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “seçim sürecinde defaten, Millet İttifakı'nın bir ‘pazarlık ittifakı’ olduğunu bizim ise herhangi bir makam, mevki elde etme amacımız olmadan, milletin varlığı, ülkenin bütünlüğü, milletimizin istiklali istikbali kaygılarıyla Cumhur İttifakı içinde yer aldığımızı dile getirdik.” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
22 Temmuz 2023, Cumartesi - 12:41
Destici’den Millet İttifakına “ikiyüzlülük” eleştirisi

Destici sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda , FETÖ ve PKK destekli birçok sosyal medya troll ağı tarafından hedefe koyulduklarını belirtti.

Millet İttifakı'nın lokomotifleri olan CHP ve İYİ Parti ile onların paralı basın yayın organları tarafından sayısız kez iftiraya maruz kaldıklarını da kaydeden Destici, “Fakat doğru tektir ve değişmez” ifadesini kullandı.

Destici şunları dile getirdi:

“Maskeleri düştü”

"Nitekim seçimlerden sonra kimin koltuk kavgasına girdiği, kimin menfaat peşinde olduğu açıkça belli olmuştur.

İyi Parti'nin yöneticileri ise seçim sonrasında, halkı kandırdıklarını, zoraki kabul ettikleri bir aday için halktan destek istediklerini itiraf etmişlerdir.

Halkımız bu isimlerin iki yüzlülüklerine bir kez daha şahit olmuştur.

14 ve 28 Mayıs'taki seçimlerin en önemli sonuçlarından birisi ise bu kişilerin maskelerinin kesinkes düşmesi olmuştur."

Kirli pazarlıklar vurgusu

“Seçim sürecinde yapılan kirli pazarlıklar sonucu kaybedilen seçimin ardından ittifakın dağılması ne kadar gayri ahlaki bir politika izlendiğinin başka bir göstergesidir.” diyen Destici, “Milletimiz, HDP/PKK destekli bu güruhun, seçimi kazanmış olması halinde, Türk Milletinin ve devletimizin nasıl bir kaosa sürükleyeceklerini asla unutmamalıdır.”

"Kendi genel başkanlarını es geçip niye sadece kendilerini Meclis’e taşımış olan Kılıçdaroğlu’na tepki gösteriyorlar?"

Vatandaşlarımızın gözünden kaçmasın:

1) Kılıçdaroğlu’nun sözüyle, iki kişinin namusuna emanet edilmiş bir protokol metni, etik bir kenara bırakılıyor ve siyasi saikle-hırsla açıklanıyor.

2) Millet İttifakı'ndaki bazı partilerin yetkililerinden buna tepki geliyor. Lakin Kılıçdaroğlu, ittifaktaki diğer 5 partinin genel başkanından aldığı yetkiyle bu görüşmeyi yapmış ve protokol metnini imzalamış. Peki o halde o partilerin temsilcileri kendi genel başkanlarını es geçip niye sadece kendilerini Meclis’e taşımış olan Kılıçdaroğlu’na tepki gösteriyorlar?

Çünkü;  Ahlaklı, adil, dürüst, cesur, samimi ve demokrat değiller.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2091113/desticiden-millet-ittifakina-ikiyuzluluk-elestirisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.