Beşiktaşlı futbolcu trafik kazası sonrası saldırıya uğradı

Beşiktaşlı futbolcu Emrecan Uzunhan, karıştığı zincirleme trafik kazasının ardından saldırıya uğradı. Beşiktaşlı futbolcunun saldırı sebebiyle uyluk arka adale grubu tendon yapışma bölgesinde 4. derece hasar oluştuğu belirlendi.
Mevlüt Peker
|
22 Temmuz 2023, Cumartesi - 23:23
Beşiktaşlı futbolcu trafik kazası sonrası saldırıya uğradı

Siyah Beyazlı Beşiktaş Kulübü, savunma oyuncusu Emrecan Uzunhan'ın karıştığı zincirleme trafik kazası sonrasında tutanak tutma işlemi sırasında saldırıya uğradığını ve uyluk arkasındaki adale grubu tendon bölgesinde 4. derece hasar tespit edildiğini açıkladı.

Siyah beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"Futbolcumuz Emrecan Uzunhan, bugün maddi hasarla sonuçlanan zincirleme trafik kazasına karışmış, kazanın ardından yapılan tutanak tutma işlemi sırasında bir trafik magandasının saldırısına uğramıştır. Saldırının ardından Acıbadem Bakırköy Hastanesi'nde yapılan MR görüntülemesi neticesinde, uyluk arka adale grubu tendon yapışma bölgesinde (biseps femoris, semimembranosus) 4. derece hasar tespit edilen oyuncumuzun cerrahi tedavisi başlatılmıştır. Emrecan Uzunhan'a yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Olayla ilgili başlatılan adli sürecin sonuna kadar takipçisi olacağımızı ifade eder, Emrecan Uzunhan'a acil şifalar dileriz." ifadelerine yer verildi.

TFF (Türkiye Futbol Federasyonu), Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri de Emrecan Uzunhan için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıklamasında, "Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emrecan Uzunhan'ın maddi hasarlı trafik kazasının ardından yapılan tutanak tutma işlemi sırasında bir trafik magandasının saldırısına uğradığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Cerrahi tedavisi başlanan Emrecan Uzunhan'a yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyor; Emrecan'a, ailesine, yakınlarına ve Beşiktaş camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadelerine yer verildi.

Sarı lacivertli Fenerbahçe Kulübü'nün sosyal medya platformu Twitter'daki @Fenerbahce resmi kuruluş onaylı hesabından yapılan paylaşımda da, "Bugün üzücü bir kaza geçiren ve sonrasında saldırıya uğrayan genç futbolcu Emrecan Uzunhan'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yaşanan saldırı olayını kınıyor, Emrecan'ın bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." denildi.

Galatasaray'ın sosyal medya sitesi Twitter'daki @GalatasaraySK resmi kuruluş onaylı hesabından yapılan açıklamada ise, "Trafik kazası geçiren ve saldırıya uğrayan Beşiktaş'ın profesyonel futbolcusu Emrecan Uzunhan'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve bu şiddete sebep olan kişileri esefle kınıyoruz." ifadeleri kullanıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2091159/besiktasli-futbolcu-trafik-kazasi-sonrasi-saldiriya-ugradi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.