Erdoğan-Abbas görüşmesi yarın

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Salı günü (yarın) Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile görüşecek. İki ülke ilişkilerinin bütün yönleriyle gözden geçirileceği görüşmelerde, Türkiye ile Filistin arasında iş birliğinin derinleştirilmesine yönelik atılabilecek adımlar değerlendirilecek.
Mevlüt Peker
|
24 Temmuz 2023, Pazartesi - 20:24
Erdoğan-Abbas görüşmesi yarın

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Salı günü (yarın) Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Ankara’da bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanlığına bağlı İletişim Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine başkent Ankara'ya geldi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas arasında yarın gerçekleştirilecek görüşmelerde, iki ülke arasındaki ilişkiler bütün yönleriyle gözden geçirilecek, Türkiye-Filistin arasındaki iş birliğinin derinleştirilmesine yönelik atılabilecek adımlar masaya yatırılacak.

Filistin-İsrail konusu bağlamındaki son güncel gelişmelerin yanı sıra diğer güncel konuların, bölgesel ve uluslararası gelişmelerin de iik liderin görüşme gündeminde yer alması bekleniyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2091431/erdogan-abbas-gorusmesi-yarin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.