Erdoğan Kabine Toplantısı’na ara vererek Abbas’la görüştü

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı’na ara vererek, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile telefonda görüştü.
Mevlüt Peker
|
09 Ekim 2023, Pazartesi - 19:04
Erdoğan Kabine Toplantısı’na ara vererek Abbas’la görüştü

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısına ara vererek Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'la telefonda görüştü. Görüşmede, İsrail ve Filistin'de yaşananlar ile bölgedeki gerilime dair son durum değerlendirildi. Erdoğan, Türkiye'nin, bölgede çatışmaların sona ermesi ve bir an evvel sükunetin sağlanması için gerekli her türlü gayreti gösterdiğini dile getirdi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısına ara vererek Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile telefon görüşmesi yaptı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısına bir süre ara vererek Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile telefon görüşmesi yaptığı belirtildi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas arasındaki telefon görüşmesinde, İsrail ve Filistin'de yaşananlar ile bölgedeki gerilime dair son durum ve gelişmeler değerlendirildi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, görüşmede, Türkiye'nin, bölgede çatışmaların sona ermesi ve bir an evvel sükunetin sağlanması için gereken her türlü gayreti gösterdiğinin altını çizdi.

Lübnan Başbakanı ile de görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mahmud Abbas ile yaptığı telefon görüşmesinin ardından Lübnan Başbakanı Necip Mikati ile de telefonda görüştü. Görüşmede, İsrail-Filistin gerilimi kapsamında bölgede artan çatışmalar konuşuldu. Erdoğan, Mikati'ye, çatışmaların sona ermesi için Türkiye'nin gayret göstermeye devam edeceğini söyledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2104150/erdogan-kabine-toplantisina-ara-vererek-abbasla-gorustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.