İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli hamileliği ile ilgili konuştu

İkiz bebekleri olacak olacak olan Yasemin Şefkatli hamileliği ile ilgili konuştu. Şefkatli, "Çok ama çok heyecanlıyım. ​Bazen inanamıyorum. Nasıl bir hayatımız olacak, merakla bekliyorum. Arada ikizlerden biri kız olacak gibi hissediyorum." dedi.
Ecem Çetin
|
10 Ağustos 2023, Perşembe - 15:01
İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli hamileliği ile ilgili konuştu

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, 2021 yılında bir süredir beraber olduğu Yasemin Şefkatli ile dünyaevine girdi. 

Mutlu bir evliliği olan Tatlıses ve Şefkatli'den geçtiğimiz haftalarda müjdeli haber bir geldi.  Şefkatli'nin hamile olduğu öğrenildi. 

İkiz bebek bekleyen sosyal medya fenomeni   Yasemin Tatlıses  hamileliğiyle ilgili ilk kez  Plus dergisine konuştu. 

" Çok ama çok heyecanlıyım  biri kız olacak gibi hissediyorum"

İlk kez anne olacak olan   Şefkatli, şunları söyledi; 

"İkinci bebek kendisini sonradan gösterdiği için hepimize sürpriz oldu, meğer saklanmış. İnsan bambaşka bir evreye geçiyor. Ne yapacağımızın paniği var üzerimizde. Çok ama çok heyecanlıyım. Bazen inanamıyorum. Nasıl bir hayatımız olacak, merakla bekliyorum. Arada ikizlerden biri kız olacak gibi hissediyorum. Önemli olan sağlıkları tabi.

Hamilelik şu sıralar biraz zor geçiyor. Mide bulantısı ve yorgunluklarım var. Daha sakin, doğal, akışta geçirmek istiyorum bu dönemi. Çok fazla abartmadan, en normal haliyle yaşamayı planlıyorum.

İdo ile çok yakın arkadaş gibiyiz, her şeyi paylaşıyoruz, birbirimize çok destek oluyoruz. İdo mutfakta inanılmaz yetenekli, çok güzel yemekler yapıyor. Bu aralar ekstra düşünceli. Bana da bu güzel aşkı yaşamak kalıyor"

http://www.ankaramasasi.com/haber/2093867/ido-tatlisesin-esi-yasemin-sefkatli-hamileligi-ile-ilgili-konustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.