İntikam paylaşımı sonrası cinayet

Denizli'de iki genci öldürmekle suçlanan katil zanlısının kardeşi otomobiline binerken öldürüldü. Geçen yıl ölen gençlerden birisinin annesinin cinayetten 8 saat önce intikam paylaşımı yaptığı belirlendi.
Ersin Küçükbarak
|
10 Ağustos 2023, Perşembe - 17:12
İntikam paylaşımı sonrası cinayet

Olay, sabah saat 07.20 sıralarında Serinhisar ilçesine bağlı Aşağı Mahallesi’nde meydana geldi.

Leblebicide çalışan Kemal Akköse (25), işe gitmek için evden ayrılıp aracına bindiği sırada farklı yönlerden yanına yaklaşan kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Evinin önünde pusuya düşürülüp, çapraz ateşe alınan Akköse, başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurularak ağır yaralandı. Akköse, kanlar içerisinde sürücü koltuğuna yığılırken, saldırganlar ise olay yerinden kaçtı.

Silah sesini duyup dışarıya koşanlar, Akköse’yi araç içerişinde kanlar içerisinde hareketsiz gördü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda güvenlik gücü ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekibi, yaptığı incelemede gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Akköse’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Ekipler bölgede geniş çaplı güvenlik önlemi alırken, kaçan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Öte yandan, hayatını kaybeden Kemal Akköse'nin, geçen yıl 17 yaşındaki İsmail Yalçın ve 19 yaşındaki Hasan Akköse’nin öldürülüp kuyuya atıldığı cinayetin faili olarak tutuklu bulunan ve hakkında “Tasarlayarak kasten öldürme” suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açılan Mustafa Akköse'nin kardeşi olduğu öğrenildi.

Saldırganın yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatan güvenlik güçleri, geçen yıl ölen Hasan Akköse’nin babası Y.A.'yı şüpheli olarak gözaltına aldı.

Y.A.'nın ifade işlemlerinin devam ettiği, ailenin diğer fertlerinin ise tedbir amaçlı koruma altına alındıkları öğrenildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2093885/intikam-paylasimi-sonrasi-cinayet
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.