Osmaniye’de polisi öldüren eşkıya tutuklandı

Osmaniye'de evinin balkonundan havaya pompalı tüfekle ateş ettiği için kendisini uyaran polis memuru Hüseyin Uğurlu’yu vurarak öldüren 12 sabıkalı A.K. isimli maganda, tutuklanarak cezaevine konuldu.
Mevlüt Peker
|
11 Ağustos 2023, Cuma - 19:49
Osmaniye’de polisi öldüren eşkıya tutuklandı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Hüseyin Uğurlu (40), önceki gün yıllık iznini geçirdiği Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki evinde, komşu balkondan havaya tüfekle ateş eden bir kişiyle anlaşmazlık yaşadı.

Bu anlaşmazlık sırasında yaşanan tartışmada şüpheli, av tüfeğiyle ateş ederek polis memuru Hüseyin Uğurlu'yu ağır şekilde yaraladı. Polis memuru Hüseyin Uğurlu, Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edilirken hayatını kaybetti.

Olayın hemen ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınan A.K.'nin evinde yapılan aramada, olayda kullanılan pompalı tüfek, 4 adet kartuş, 1 adet fişek ve bir balta bulundu.

A.K., daha önce çeşitli suçlardan kaydı bulunan bir kişi olarak tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen A.K., nöbetçi hakim tarafından tutuklandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2094060/osmaniyede-polisi-olduren-eskiya-tutuklandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.