İstanbul’da yabancı uyruklu şahıs “neden çıplak geziyorsunuz” diye turistleri taciz etti

İstanbul'da gezi yapan grubun yanına gelen yabancı uyruklu şahıs "Neden çıplak geziyorsunuz" diye sözlü tacizde bulundu ve tehditler savurdu . Turistlere eşlik eden Türk rehber kadın polise şikayetçi oldu ve o anları kayda aldı.
Ersin Küçükbarak
|
13 Ağustos 2023, Pazar - 10:10
İstanbul’da yabancı uyruklu şahıs “neden çıplak geziyorsunuz” diye turistleri taciz etti

Türkiye’ye düzensiz göç devam ediyor.

Kimi sığınmacılar kendilerine gösterilen şehirlerden ayrılıp başka şehirlere yerleşirken kimi kaçak göçmenler de elini kolunu sallayarak geziyor.

Her gün bu kişilerin yol açtığı sıkıntılar haberlere yansıyor.

İstanbul'da turistik bir bölgede gezi yapan grup da tepki çeken bir olay yaşadı.

"Neden çıplak geziyorsunuz?"

Gezi sırasında grubun yanına yaklaşan yabancı uyruklu şahıs gruptaki kadınları "Neden çıplak geziyorsunuz?" diye sözlü olarak taciz etti.

Gruptaki genç kız önce buna yanıt vermek istedi.

Ancak hoşgörüden uzak yabancı uyruklu eleştirinin tonunu yükseltince  yanından uzaklaştırmak istedi.

Grubun yanından bir türlü uzaklaşmayan yabancı uyruklu şahıs rahatsızlık vermeye devam edince genç kız olayı görüntülemek istedi.

Bunun üzerine telefona saldıran yabancı uyruklu şahsı polise şikayet eden kadın o anları videoya çekerken yaşadıklarını da şöyle anlattı:

"Öleceksin dedi, tehditler savurdu"

“Az önce bu adam benim grubumun yanında şahidim şu siyahi adam bana yanımdaki misafire neden çıplak geziyorsun diye taciz etti sonra fotoğrafını çekmek isteyince de elimdeki telefona vurdu düşürdü. Saldırmaya kalktı. Bizi rahatsız etme deyince de uzaklaşmadı. Öleceksin dedi, tehditler savurdu. Ben bundan şikayetçiyim. Şu an turdayım. Numaramı da alın lütfen.”

"Her kadın KADES indirsin"

Polislerin tacizci göçmenin evraklarını kontrol edip deport edeceğiz dediklerini belirten kadın, “inşallah yapmışlardır. Videoda sesim titriyor, ne söylesem bilemiyorum sinirden. Haha yeni yatıştım açıkçası. sizden ricam... söyleyin her kadın KADES indirsin!" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2094262/istanbulda-yabanci-uyruklu-sahis-neden-ciplak-geziyorsunuz-diye-turistleri-taciz-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.