Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt!

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "kalibremize uygun bir muhalefet bulamadık"​​ sözlerine ilişkin, "Sevgili Erdoğan; yolsuzluğu, adaletsizliği, liyakatsizliği, 5’li çetelere hizmeti hiçbir zaman “kalite” ve “kalibre” olarak görmedik, görmeyeceğiz de. Bu senin ve saray sosyetesinin işidir." dedi.
Ecem Çetin
|
25 Ağustos 2023, Cuma - 10:00
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün AK Parti'nin Kuruluş Yıl Dönümü Programı'nda yaptığı konuşmada Cumhuriyet Halk Partisi'ni (CHP) "22 yıllık siyasi yolculuğumuzda kalibremize uygun bir muhalefet bulamadık" sözleriyle eleştirdi.

Bu sözlere CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi. Kılıçdaroğlu,  sosyal medya platformu X üzerinden şu açıklamayı yaptı;

"Asla CHP’de yeri yoktur, olmaz da! "

" 22 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi’ni kendine ve Saray sosyetesine benzetmeye çalıştığını söylüyorsun… Boşuna uğraşma; devleti soyanların, uyuşturucu baronlarına hizmet edenlerin, hudutları namus olmaktan çıkaranların asla CHP’de yeri yoktur, olmaz da! 

"Bu senin ve saray sosyetesinin işidir"

Sevgili Erdoğan; yolsuzluğu, adaletsizliği, liyakatsizliği, 5’li çetelere hizmeti hiçbir zaman “kalite” ve “kalibre” olarak görmedik, görmeyeceğiz de. Bu senin ve saray sosyetesinin işidir."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2096017/kemal-kilicdaroglundan-cumhurbaskani-erdogana-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.