Erdoğan’dan şehit Torun için başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Uzman Çavuş Taner Torun için taziye mesajı gönderdi.
Mevlüt Peker
|
27 Ağustos 2023, Pazar - 18:41
Erdoğan’dan şehit Torun için başsağlığı mesajı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde operasyon sırasında bölücü terör örgütü PKK mensubu teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu şehit olan İstihkam Uzman Çavuş Taner Torun'un ailesine başsağlığı ve sabır dileğinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığından alınan bilgilere göre, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör örgütü mensupları tarafından yerleştirilen EYP’nin (el yapımı patlayıcı) infilak etmesi sebebiyle şehit olan İstihkam Uzman Çavuş Taner Torun'un ailesine taziye mesajı gönderdi.

Cenazesi gözyaşları içinde defnedildi

Pençe-Kilit Harekatı sahasında, terör örgütü PKK üyeleri tarafından yerleştirilen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu hayatını kaybeden İstihkam Uzman Çavuş Taner Torun'un cenazesi, doğduğu şehir olan Osmaniye'nin Kadirli ilçesine defnedildi.

29 yaşındaki şehit Torun'un tabutu, İlbistanlı köyündeki baba evinin önünde helallik alınmasının ardından cenaze töreni için köy mezarlığına götürüldü.

Törene, şehidin annesi Aysel, eşi Beyza, kardeşi Mutlu Torun'un yanı sıra Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Belediye Başkanı Kadir Kara, askeri ve sivil yetkililer ile vatandaşlar katıldı.

Törende, acılı aile ve yakınlarını sakinleştirmek için hem aile üyeleri hem de törende görev alan askerler çaba gösterdi.

İl Müftüsü Ali Çakmak'ın yönettiği cenaze namazının ardından, İstihkam Uzman Çavuş Taner Torun'un cenazesi toprağa verildi.

Bir çocuk babası olan İstihkam Uzman Çavuş Taner Torun, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör örgütü PKK üyeleri tarafından yerleştirilen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu şehit düşmüştü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2096400/erdogandan-sehit-torun-icin-bassagligi-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.