Hudutsuz Sevda dizisinin konusu nedir?

FOX'ta yayınlanacak heyecanla beklenen Hudutsuz Sevda dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimdir?
Zeliha Demirci
|
11 Eylül 2023, Pazartesi - 13:21
Hudutsuz Sevda dizisinin konusu nedir?

MedYapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Murat Öztürk'ün yönetmenliğini üstlendiği ve senaryosunu Bahadır Özdener'in kaleme aldığı FOX'un heyecanla beklenen dizisi 'Hudutsuz Sevda', ikinci tanıtımıyla izleyicilere merhaba dedi.

Dizinin oyuncu kadrosunda ise Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Biran Damla Yılmaz, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi deneyimli isimler yer alıyor.

Hikaye, küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybeden ve İstanbul'a sürülen Halil İbrahim'in (Deniz Can Aktaş) 20 yıl sonra Karadeniz'e yakışıklı ve güçlü bir delikanlı olarak geri dönüşüyle başlıyor. Memleketine geri döndüğünde sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenip yeni bir hayat kurmayı planlayan Halil İbrahim, yaşanan olaylar yüzünden planlarının suya düştüğünü görür.

İntikam arayışına giren Halil İbrahim'in hayatı, Leto'lardan Zeynep (Miray Daner) ile tanışmasıyla tamamen farklı bir yön alır. "Hudutsuz Sevda," 21 Eylül Perşembe günü saat 20.00'de FOX kanalında izleyiciyle buluşacak. Dizi, sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2098506/hudutsuz-sevda-dizisinin-konusu-nedir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.