Halk Ekmek'teki rüşvet iddiası... CHP'li Umut Akdoğan Mansur Yavaş'a sahip çıktı!

CHP'li Umut Akdoğan, Halk Ekmek'teki rüşvet iddiası ile ilgili olarak “Mansur beyin üzerinde bir zerre kadar toz olsa, bu iddialar gerçek olsa, bırakın gelip bu masanın etrafında bunu açıklamayı Ankara’nın billboardlarını kiralar her taraf ilan verirler. Davulla bağırırlar Ankara’nın sokaklarında" dedi.
Ecem Çetin
|
12 Eylül 2023, Salı - 11:42
Halk Ekmek'teki rüşvet iddiası... CHP'li Umut Akdoğan Mansur Yavaş'a sahip çıktı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, Ankara Masası Gündem Özel yayınında gazeteci Fatih Atik'in sorularını yanıtladı. 

Akdoğan, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Halk Ekmek Fabrikası'ndaki  personel alımı sırasında rüşvet alındığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı. 

CHP'li Umut Akdoğan, şu ifadeleri kullandı;  

"Davulla bağırırlar Ankara’nın sokaklarında"

“Mansur beyin üzerinde bir zerre kadar toz olsa, bu iddialar gerçek olsa, bırakın gelip bu masanın etrafında bunu açıklamayı Ankara’nın billboardlarını kiralar her taraf ilan verirler. Eskilerin bir deyimi vardı; Tellal çağırırlar diye. Davulla bağırırlar Ankara’nın sokaklarında. ”  

"Yarı zamanla, yarı bütçeyle Melih Gökçek döneminde yapılan hizmetlerin birkaç katı yapıldı"

“Şu net; Ankara Büyükşehir Belediyesinin diğer Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin olduğu gibi bütçesinin yarısı yok edildi. Bir de pandemi geldi salgın dönemi yaşadık. Orada da zamanının yarısı gitti. Yarı zamanla, yarı bütçeyle Melih Gökçek döneminde yapılan hizmetlerin birkaç katı yapıldı. Bunun en önemli göstergelerinden bir tanesi Mansur beyin görev onayıdır, beğeni düzeyidir. Bu neredeyse yüzde 80’lere yaklaştı.” 

"En büyük isteğim Mamak, Etimesgut, Gölbaşı, Nallıhan, Polatlı gibi ilçelerimizi almak"

Yerel seçimlere ilişkinde açıklamalarda bulunan Umut Akdoğan, “En büyük isteğim 2019 yılında yakaladığımız başarıyı yakalamak. Üstüne Manisa’yı, Denizli’yi, Balıkesir’i, Bursa’yı ekleyerek bu başarıyı yürütmektir. Ankara’da Mamak, Etimesgut, Gölbaşı, Nallıhan, Polatlı gibi ilçelerimizi almaktır. Genel başkanımızın cumhurbaşkanı adaylığında Ankara’da 10 ilçede yüzde 40’ın üstünde oy aldık. Buralarda iddia koymaktır. ”ifadelerini kullandı. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/2098649/halk-ekmekteki-rusvet-iddiasi-chpli-umut-akdogan-mansur-yavasa-sahip-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.