İlyas Salman'dan Farah Zeynep Abdullah'a destek!

Usta oyuncu İlyas Salman, Yılmaz Güney hakkında söyledikleri yüzünden eleştirilen Farah Zeynep Abdullah'a destek verdi. Salman, "​Yılmaz Güney'in şiddet eylemlerinin savunulacak tarafı yok" dedi.
Ecem Çetin
|
15 Eylül 2023, Cuma - 09:29
İlyas Salman'dan Farah Zeynep Abdullah'a destek!

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah geçtiğimiz günlerde Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Yılmaz Güney ile ilgili yaptığı paylaşımla gündeme geldi. 

Abdullah, yazar Murathan Mungan'ın Güney ile ilgili "Yılmaz Güney’in ölümünün 37. yılı. İyi bir yönetmen, iyi bir oyuncu, iyi bir senarist olmasının yanı sıra sinemamızın en iyi yürüyen erkeğiydi. Bir daha kimse onun gibi boynunu hafifçe yana kırarak hüzünle bakarken içimizin en ücra yerine dokunamadı" paylaşımına  "Sinemamızın en iyi yürüyen erkeği shjs ve kadın döven ve şiddet türleri açısından zengin ve etkili silah kullanan diyelim" yorumunu yaptı. 

Farah Zeynep Abdullah'ın bu sözleri sonrası Yılmaz Güney'in ailesi oyuncu hakkında dava açacaklarını duyurdu.

Konuya ilişkin açıklamalar ve tartışmalar devam ederken, bir yorumda Yeşilçam'ın usta oyuncusu İlyas Salman'dan geldi 

" Yılmaz Güney'in şiddet eylemlerinin savunulacak tarafı yok"

Salman, sosyal medya hesabından "Dürüst olalım, Yılmaz Güney'in şiddet eylemlerinin savunulacak tarafı yok. Politik görüşümüz idrakımızı örtülememeli. Haluk Kırcı güzelleyen sağcıdan farkımız olsun" paylaşımda bulundu.

 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2099328/ilyas-salmandan-farah-zeynep-abdullaha-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.