Erdoğan Aliyev’le görüştü: Türkiye yanınızda

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycanlı mevkidaşı İlham Aliyev’le telefonda görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan'ın başlattığı antiterör operasyonundaki son durum ile ilgili Cumhurbaşkanı Aliyev'den bilgi aldı. Erdoğan, Aliyev'e Türkiye'nin kardeş ülke Azerbaycan'a gönülden desteğini bir defa daha yineledi.
Mevlüt Peker
|
20 Eylül 2023, Çarşamba - 21:38
Erdoğan Aliyev’le görüştü: Türkiye yanınızda

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir telefon görüşmesi yaparak, Azerbaycan'ın yürüttüğü son operasyonlar hakkında detaylı bilgi aldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yapılan resmi duyuruda, Erdoğan'ın, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'den Azerbaycan'ın son dönemdeki askeri harekatlarına dair güncel bilgiler aldığı belirtildi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, görüşme sırasında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e Türkiye'nin Azerbaycan'a olan tam destek ve dayanışmasını yineledi.

Telefon görüşmesinde, her iki lider de iki ülkenin ortak çıkarlarını ve bölgesel meseleleri ele alarak, görüşlerini paylaştılar.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2100619/erdogan-aliyevle-gorustu-turkiye-yaninizda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.