Kabza ile vura vura öldüren zanlı tutuklandı

Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki bir otoparkta, “Benim malıma nasıl çökersiniz?” diyerek tabanca kabzasıyla eğlence mekanı sahibini yüzüne onlarca kez vurarak öldüren ve görüntüleri sosyal medyada paylaşan zanlı tutuklandı.
Mevlüt Peker
|
26 Eylül 2023, Salı - 18:46
Kabza ile vura vura öldüren zanlı tutuklandı

Bugün sosyal medya ve internet haber sitelerine görüntüleri düşen dehşet verici cinayetin zanlısı ve beraberindeki 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltı uygulanan ve 43 yaşındaki eğlence mekanı sahibi Bülent Karakuş’u yüzüne silah kabzasıyla vura vura canavarca hisle öldürdüğü tespit edilen 22 yaşındaki cinayet zanlısı tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bursa'nın Nilüfer bölgesinde gece kulübü işletmecisi olan Bülent Karakuş (43), Çamlıca Mahallesi'nde yer alan bir otoparkta 3 kişilik bir grup tarafından saldırıya maruz kaldı.

Saldırganlar, Bülent Karakuş'u darp edip silahla vurarak ağır yaraladılar. Ayrıca Karakuş'un yüzüne defalarca tabanca kabzasıyla vurarak öldürdüler ve ardından hızla olay yerinden uzaklaştılar.

Yakındaki vatandaşların durumu yetkililere bildirmesi üzerine olay yerine hemen sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Ancak, gelen sağlık ekipleri Karakuş'un yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Olayın ardından, bölgedeki güvenlik kameralarından alınan görüntüler sayesinde saldırganların E.E. (22), Y.T. (25) ve B.G. (21) olduğu saptandı. Kısa süre içerisinde Yıldırım bölgesinde yakalanan bu üç şüpheli, emniyete götürüldü.

Emniyetteki ifadesinde E.E, cinayeti işlediğini kabul etti. Emlakla ilgilenen E.E'nin, borç meselesi nedeniyle Karakuş ile buluştuğunu ve aralarındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu cinayeti işlediğini belirttiği öğrenildi.

Üç şüpheli, ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme, E.E'yi tutuklarken, diğer iki şüpheliyi adli kontrolle serbest bıraktı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2101840/kabza-ile-vura-vura-olduren-zanli-tutuklandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.