Amerikan polisi, palalı saldırganı delik deşik etti

Amerikan polisi, uyarılara rağmen araçtan inmeyerek mukavemet gösteren ve aracından çıkardığı pala ile saldıran saldırganı kelimenin tam anlamıyla delik deşik etti! O anlar polis üniforma kameralarına yansıdı.
Mevlüt Peker
|
29 Eylül 2023, Cuma - 22:37
Amerikan polisi, palalı saldırganı delik deşik etti

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Los Angeles eyaletinde polis ekipleri, kendilerine doğru koşarak palayla saldırmaya çalışan saldırganı, kurşun yağmuruna tutarak etkisiz hale getirdi. Amerikan polisinin saldırgana yönelik müdahalesi dünya gündeminde yer aldı.

Olay, Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Los Angeles eyaletinde meydana geldi. Amerikan polis ekipleri, şüpheli gördükleri bir aracı durdurdu ve araç içindeki şahıstan aşağı inmesini istedi. Polisin uyarısını dinlemeyen ve mukavemet gösteren şahıs, aracın kapısını kapatarak içeride bir süre bekledi.

Takviye kuvvetlerin geldiğini gören şahıs aracından bu kez elinde palayla inerek polislere doğru koşmaya başladı ancak birkaç adım attıktan sonra çok sayıda polis, kendilerine daha fazla yaklaşmasına izin vermeyerek kurşun yağmuruna tuttu.

Vücuduna onlarca mermi isabet eden saldırgan olay yerinde hayatını kaybederken yaşanan polis üniforması kameralarına saniye saniye yansıdı.

İşte o görüntüler:

http://www.ankaramasasi.com/haber/2102606/amerikan-polisi-palali-saldirgani-delik-desik-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.