Ozan Sağdıç'tan “Ankara” temalı fotoğraf sergisi

Fotoğraf sanatçısı Ozan Sağdıç'ın “Ankara” temalı fotoğraflarının bir araya getirildiği sergi, CSO Ada Ankara Tarihi Salon Fuaye Alanı'nda ziyaretçilerini ağırlıyor.
Mevlüt Peker
|
30 Eylül 2023, Cumartesi - 00:48
Ozan Sağdıç'tan “Ankara” temalı fotoğraf sergisi

Ünlü fotoğrafçı Ozan Sağdıç'ın Ankara'ya dair özgün karelerini içeren "Kültür ve Sanat Yolunda Ozan Sağdıç Fotoğrafları Sergisi", sanatseverlerle buluşuyor.

Ankara Kültür Yolu Festivali çerçevesinde CSO Ada Ankara Tarihi Salon Fuaye Alanı'nda düzenlenen sergide, Sağdıç'ın lensinden yansıyan Ankara'nın kültürel ve sanatsal dokusuna katkıda bulunan önemli şahsiyetlerin yanı sıra şehrin evrilen güzelliklerini yansıtan fotoğraflar sergileniyor.

Sergi hakkında bilgi veren Sağdıç, AA'ya yaptığı açıklamada, fotoğrafçı olarak Ankara'nın son altı dekadalık kültür ve sanat evrimini yakından takip ettiğini belirtti.

"Amatör ruhumu koruyarak profesyonel bir yaklaşımla çalışıyorum." diyen Sağdıç, "Sergide, Ankara'nın kültür ve sanat dünyasına iz bırakan, bu alanda önemli katkılarda bulunan 25 değerli ismin portrelerini görebilirsiniz." dedi.

Ayrıca Sağdıç, sergide yer alan 20'den fazla fotoğrafla Ankara'nın dönüşen yüzünü ziyaretçilere sunarken, Türkiye'de Kültür Yolu Festivallerinin sayısının daha da artmasını umduğunu ifade etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2102618/ozan-sagdictan-ankara-temali-fotograf-sergisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.