Murat Köse'den Adnan Beker'in sözlerine ilişkin dikkat çeken değerlendirme!

Murat Köse, Adnan Beker'in "İyi ki kazanamamış. Allah memleketi korumuş" sözlerine ilişkin, "Burada hakikati söylemiş. Adnan bey için de Mansur Yavaş bir hayal kırıklığıdır." ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
06 Ekim 2023, Cuma - 21:59
Murat Köse'den Adnan Beker'in sözlerine ilişkin dikkat çeken değerlendirme!

Mamak Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB)  AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, Ankara Masası Gündem Özel yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Köse, İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker'in "6’lı masa kazansa, biz daha bakanlıkları oluşturamazdık. Allah memleketi korumuş" sözlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Murat Köse, şu ifadeleri kullandı; 

"Vatandaştan nasıl laf yediklerini Adnan bey biliyor"

"Burada hakikati söylemiş. Bu altılı masanın ne hale geldiğini zaten seçimden sonra gördük, nasıl dağıldığını, nasıl birbirine girdiğini. Bunlar koalisyonun nasıl olabileceğini halkımıza gösterdiler. Adnan bey 'Allah memleketi korumuş' diyor. Neden diyor? Orada karmaşayı görüyor. Terör örgütlerinin açıklamalarını görüyor. Gördü zaten. Seçimde de gördü. Kahvehaneye girdiklerinde vatandaştan nasıl laf yediklerini Adnan bey biliyor. 

"Adnan bey için de Mansur Yavaş bir hayal kırıklığıdır"

İYİ Parti orada kurumsal kimliğini kaybetti, savruldu. Şu anda bir kurumsal kimlikle biz isteriz ki daha milli ve yerli bir kimliğe doğru, bu ülkenin kodlarına uygun... Tüm partilerin biz böyle olmasını isteriz Adnan bey için de Mansur Yavaş bir hayal kırıklığıdır. Neden? Süreçte en çok destekleyen kişilerden bir tanesi Adnan beydir, gruplardan bir tanesi İYİ Parti'dir. O karşılığı alamamıştır Adnan bey demek ki.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2103724/murat-koseden-adnan-bekerin-sozlerine-iliskin-dikkat-ceken-degerlendirme
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.