Ankaralılar dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak

Ankara'da düzenlenecek Yeşil Sol Parti'nin 4. Olağan Kongresi ve "Bilkent Yol Koşusu" nedeniyle 14 Ekim akşamı ve 15 Ekim günü bazı yollar araç trafiğine kapatılacak.
Büşra Bayrak
|
14 Ekim 2023, Cumartesi - 10:55
Ankaralılar dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak

Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yeşil Sol Parti'nin yarın Atatürk Spor Salonu ve Sergi Sarayı'nda yapılacak 4. Olağan Kongresi ve  Bilkent Sporfest kapsamında düzenlenecek Bilkent Yol Koşusu nedeniyle Başkentte bazı yolların trafiğe kapatılacağı belirtildi. 

Açıklamada,  Yeşil Sol Parti'nin  Olağan Genel Kongresi nedeniyle 14 Ekim Cumartesi (bugün) saat 23.00'ten 15 Ekim Pazar (yarın) program sona erene kadar bazı yollar araç trafiğine kapalı olacak.

Buna göre, Cumhuriyet Caddesi'nin Gar Kavşağı ile Baruthane Kavşağı arasında kalan bölümü çift yönlü araç trafiğine kapatılacak.

Ayrıca, Bilkent Sporfest etkinliği kapsamında Bilkent Yol Koşusu nedeniyle de 15 Ekim (yarın) saat 10.00'dan itibaren ihtiyaç olması halinde, Bilkent Bulvarı'nda Bilkent Bulvarı Kavşağı ile İhsan Doğramacı Bulvarı Bilkent'e gidiş istikameti sağ iki şerit araç trafiğine kapalı olacak.

Ayrıca, 1597. Cadde'nin İhsan Doğramacı Caddesi kavşağı, 1597. Cadde'nin üzeri Doğramacı Ali Paşa Camii ile RTÜK önüne kadar çift yönlü, Şehit Jandarma Asteğmen Mustafa Tayyar Can Caddesi'nin Bilkent Bulvarı 2 kavşağı ile Bilkent Bulvarı Kavşağı arasının şehir merkezi istikameti ve Bilkent Bulvarı, Bilkent Bulvarı Kavşağı, Şehit Jandarma Asteğmen Mustafa Tayyar Can Caddesi, İhsan Doğramacılar Bulvarı Kavşağı ve 1597. Cadde'ye açılan cadde ile sokakların tamamı çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılacak.

Açıklamada, vatandaşların mağdur olmamaları için öncelikle toplu taşıma araçlarını kullanmaları önerildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2104935/ankaralilar-dikkat-bazi-yollar-trafige-kapatilacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.