Carlo Ancelotti'den ''Arda Güler'' açıklaması

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, son iki maçta Arda Güler'i kadroya almasına rağmen sahada kullanmamıştı. Ancelotti, Arda Güler'in tam anlamıyla hazır olmadığını belirtti.
Ankara Masası
|
09 Kasım 2023, Perşembe - 08:45
Carlo Ancelotti'den ''Arda Güler'' açıklaması

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Braga'ya karşı oynadıkları maç sonrası basın toplantısında Arda Güler'in neden oynamadığına dair soruları yanıtladı. Ancelotti, Arda'nın sakatlıklardan yeni çıktığını ve son bir haftadır takım antrenmanlarına katıldığını belirterek, Arda'nın yüzde 100 hazır olduğunda sahada süre alacağını ifade etti.

Ancak İspanyol basını, 3-0'lık skor üstünlüğünün elde edildiği ve beş oyuncu değiştirme hakkını kullandığı bir maçta Arda Güler'e şans vermemesini eleştirdi. Marca gazetesi, maç sonrası internet sayfasında bir anket başlattı ve "Arda'nın oynamamasına ne dersin?" sorusunu sordu. Ankette yüzde 66, "Kötü, bugün ilk kez sahaya çıkması için mükemmel bir gündü" cevabını verirken, yüzde 34 ise "İyi, daha fazla süre alması gereken başka futbolcular var." cevabını tercih etti.

Gazetede yapılan yorumda, taraftarların Arda Güler'i görmek için maça geldiği ve Arda'nın oynatılması için uygun bir fırsatın olduğu vurgulandı. Ancak Arda'nın neden sahada olmadığına dair açıklama yapılmadı. Ayrıca maçı izlemeye gelen A Milli Takım Teknik Direktörü Vicenzo Montella'nın tribünde olduğu belirtildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2109065/carlo-ancelottiden-arda-guler-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.