Arda Güler ile ilgili gelişme

Real Madrid'de yaşadığı sakatlıklar sebebiyle henüz resmi karşılaşmada forma giyemeyen Arda Güler, yine sakatlandı. Güler'in 1 ay daha sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Onur Çetinkaya
|
13 Kasım 2023, Pazartesi - 16:53
Arda Güler ile ilgili  gelişme

Fenerbahçe'den İspanyol devi Real Madrid'in yolunu tutan Arda Güler, Amerika Birleşik Devletleri kampında yaşadığı sakatlığın ardından ameliyat olup, 2 ay sahalardan uzak kalmıştı.

Sakatlığını atlattıktan sonra takımla birlikte çalışmalara başlayan 18 yaşındaki futbolcu uzun süre iyileşme evresi yaşadı.

20 milyon Euro'ya Eflatun beyazlı ekibe imza atan Arda Güler, sahaya bir türlü çıkamadı.

Real Madrid'in son 2 maçında kadroya dahil olan ve sahaya çıkmak için şans bekleyen Arda Güler'in antrenmanda yeniden sakatlandı.


Las Palmas ile oynanacak La Liga maçı öncesi kısa süre de olsa takımla çalışmalarını sürdüren Arda Güler bu kez sol arka adalesinden yaşadığı sakatlık sonrası yaklaşık 4 hafta daha sahalardan uzak kalacak.

Ancelotti açıkladı 

Arda Güler, Rayo Vallecano ve Braga ile oynanan maçların kadrosunda yer alsa da Ancelotti tarafından sahaya sürülmemişti. 

Carlo Ancelotti, Valencia maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında Arda Güler'in Braga maçı öncesinde sakatlık yaşadığını bu yüzden forma giyemediğini duyurdu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2109868/arda-guler-ile-ilgili-gelisme
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.