Profesör Doktor Mahmut Can Yağmurdur Travel Expo Ankara'da konuştu

ATO Congresium'da 6.'sı düzenlenen ​Travel Expo Ankara'da konuşan Genel Cerrahi Uzmanı Profesör Doktor Mahmut Can Yağmurdur, “Ankara, Ortadoğu’nun şifa merkezi olması lazım” ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
18 Kasım 2023, Cumartesi - 13:00
Profesör Doktor Mahmut Can Yağmurdur Travel Expo Ankara'da konuştu

Travel Expo Ankara 3’ncü gününde ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

ATO Congresium'da 6.’sı düzenlenen Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda birbirinden değerli konuklar Ankara turizmine ilişkin görüşlerini paylaşıyor.

Fuara çevre illerden belediye başkanları, valiler, üniversite rektörleri ve profesörler de katılım sağlıyor.

Genel Cerrahi Uzmanı Profesör Doktor Mahmut Can Yağmurdur Ankara Masası'nın sorularını yanıtladı.

Ankara’nın sağlık potansiyelinin Ankara’nın tarihinde gizli olduğunu vurgulayan Yağmurdur, Başkentte turizm potansiyelinin olmamasının mümkün olmayacağını ve çevre illere ulaşımın çok kolay olduğunu söyledi.

"Tanıtımın daha etkin yapılması şart"

Başkent’in İstanbul’un gölgesinde kalmaması gerektiğini belirterek Havayolu şirketlerinin Ankara’dan ve Ankara’ya direkt uçuşların artması çok önemlidir. Ve Ankara hinterlandının tanıtılmasının yükümlülüğü özellikle Travel Expo bağlamında düşündüğümüz zaman bunun tanıtımının daha etkin yapılması şarttır.” İfadelerini kullandı.

Ankara’nın tarihi ve kültürüne vurgu yapan Profesör Doktor Yağmurdur, “Ankara’nın potansiyeli sağlık merkezi şifa başkenti olarak lanse edilmelidir.” Diye konuştu.

"Ankara, Ortadoğu’nun şifa merkezi olması lazım"

Ankara’nın konumu itibariyle hem doğuya hem batıya yakın olduğunu söyleyen Profesör Doktor Yağmurdur, Kanser cerrahisi ve transplantasyon cerrahisi başta olmak üzere en etik ilklere dayalı olarak bu tıp hizmetinin verilebileceği bir merkezdir. Ankara Ortadoğu’nun şifa merkezi olmalıdır. Sadece Türkiye Cumhuriyetinin başkenti değil. Ankara Ortadoğu’nun şifa merkezi olması lazım.” Dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2110592/profesor-doktor-mahmut-can-yagmurdur-travel-expo-ankarada-konustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.